Ahojte, chcela by som sa spytat ake typy sprejov do nosa su vhodne pre male deti, teda konkretne pre 4rocne dieta. Neviem sa v tych pripravkoch vyznat ( v lekarni sa ma pytala ci chcem len na cistenie alebo dlhodobe uzivanie ), ci pouzit olynth, alebo aliamare alebo vincentku v spreji, ci roztoky na baze morskej soli, sterimar....no netusim kedy sa aky typ pouziva. Neviete mi poradit? Ked dieta ma nadchu a tecie mu z nosa a neustale si fuka nos, teda nema ho asi zapchaty ked vsetko vychadza von tak co vtedy pouzit? Aby to nepreslo do zapalu ucha. Kedy su vhodne spreje na cistenie a kedy na vyplach. Co moze uzivat zakazdym ked zacne vela soplit.
Dakujem.
@martinka13 dakujem. no ja som jej ten olynth dala asi 1x za den a 2 dni ho brala, potom som prestala. Ale neviem, to jej mam vyfukat nos a potom strieknut do nosa, ona to potiahne do seba a potom zas vyfukat, ci potom sa uz nefuka? neviem
@martina374 Ja dám najprv morskú vodu, riadne vyfukam a potom olynth. Ten je na odpuchnutie sliznic. Aby sa dalo lepsie dýchať . Takže potom už nefukame.
Vždy môže používať morskú vodu (my physiomer ). Ked je nos upchaty, tak max.3xdenne dávam olynth. Snažím sa ozaj len výnimočne. Sú to návykové spreje. Takže u nás v 80% ta morská voda.