Druhý deň mám hnačku

evica17
28. feb 2022

Baby, poradte daco fakt.ucinne na hnacku u mna, dnes.je.to druhy den, a uz nevladzem fungovat popri dvoch detoch. Dala som si dietu, cierny caj, hylak a cierne uhlie, ale mam pocit ze nezabera. Ak nepomoze, skocim na pohotovost vecer ked pride manzel.
A otazocka: myslite ze hnacka moze byt priznakom kovidu ? Na test sa nedostanem, a ani testy nemame, a.muz pride az vecer domov. Mali ste to dakto tak ? Nieze niekoho nakazim alebo ma vyhpdia ze som sa mala ozvat aby boli pripravenu na potencionalneho kovid pacienta, a tiez sa bojim ze deti nakazim

saxana000
28. feb 2022

Stary dobry endiex vzdy zaberie..moze to byt covid aj obycajny brusny virus.ako prisiel tak odide vela pi davaj si probiotika dodrzuj dietu.ak sa to do 3 dni nezlepsi volaj doktorke..

lulu0123
28. feb 2022

Endiex,smectu.Rychlo nejaky liek proti hnacke.Zaberaju rychlo.

e1i
28. feb 2022

@saxana000
@lulu0123 endiex uz nie je dostupný

evica17
autor
28. feb 2022

@e1i joj skoda. Ale ja som ho na internete masla a aj s cenou, tak uvidomr ci muz zozenie vecer

lulu0123
28. feb 2022

@evica17 tak Endiaron.To je to iste.Najlepsie vzdy mat nieco take doma.Keby si si dala vceraz, uz mas mozno po probleme.Ja mam vzdy dom Smectu.Tu mozu aj deti.

evica17
autor
28. feb 2022

@lulu0123 ved to, ze nemam lekarnocku kometnnu a len zistijem co chyba pri takychtp sitiaciach. A v npci to vyzeralo zeje uz dobre, ale ako som dnes kmitala kolo deti, creva sa.rpzkmitali a uz je tozas.

saxana000
28. feb 2022

@e1i oni ho uplne nezrusili len uz sa nevyraba v tejto podobe.tu istu latku obsahuje nejaky liek len sa inak vola a inak vyzera.ja mam chvalabohu este zasoby toho klasickeho a mozno v nejakej zapadnutej dedinke v lekarni bude este..

e1i
28. feb 2022

@saxana000 uz nie je dostupny zo 2 roky, takze ani zapadnuta lekaren nepomoze. Mm je farmaceut a uz sa nevyraba, s tou ucinnou latkou aku mal endiex nie je nic iné. Mozno sa nieco vola podobne ale rozhodne to neni to iste ani rovnake

e1i
28. feb 2022

@evica17 kde prosim ta. Vsade je nedostupny a v 2019 ho stahovali z trhu

petka1402
28. feb 2022

@evica17 keď som nemala lieky doma, tak ma zachránila mletá červená paprika na lyžičku a prehltnúť a treba zapiť, hnusne ale mne pomáha

saxana000
28. feb 2022

@e1i
Iha to som nevedela fakt som to zachytila niekde ze ho idu len prebalit a premenovat.Tak to je skoda lebo bol jednoznacne najlepsi vzdy rychlo zaberie. Aspon ze nejake zasoby este doma mam..

laska86
28. feb 2022

@evica17 REASEC je na predpis