Ahojte potrebovala by som radu.. dcérka má strašne drsne licka ako keby popraskanu kozu .. neviem čo s rým . Rada by som pridala aj foto - no bohužiaľ tu to asi nejde .. Dakujem za vase reakcie
Treba premasťovať, krém s kyselinou mliečnou /kúpiš v lekárni/ nám tiež pomáha, malý máva na rúčke také drsné miesto...
Dakujem pôjdeme kupit vyskúšame . Ona má od narodenia problémovú pokožku len tie luck nie sú naozaj pekne ...
Holtov krém
My dávame obyčajný čistý olivový olej a zatiaľ pomáha 😉
Nám na to zabrala Calciová masť. Je bez predpisu. Pokožku vracia do normálu.
nechtíková indulóna, zaručený receptík, fakt pomôže
Infadolan masť, kúpiš v lekárni.
Dakujem pekne za pomoc
Nejaký mastný krém a poriadne natierať aby to nemala vysušené. Alebo skočiť s ňou ku kožnému aby jej on predpísal nejaké mastičky
Aj moj krpec mal, niekolko mesiacov az nakoniec ako zacala zima sa mu to zhorsilo. Isli sme ku koznej a vraj atopicky exem.
my na toto používame bepanthen care. Pokožku dobre premastí a nevysúša sa potom tak rýchlo.
Ma vysusenu pokozku ked je vonku zima, treba poriadne natierat nejakym mastnejsim kremom a zakadym ked pojdete von 🙂
@kamakorka aj my máme, dr. povedala,že je to seboreicke ,odporučila nám holtov krém a pomáha
v zime sa aj dospelí majú mastiť olejmi a nie krémom na báze vody, tá voda zamrzne a narobia sa vám červené žilky po lícach...
Ja som nedavno kupila krem Sebamed, tak 1-3x za den natriem licka malej.
treba aby si casto licka kremovala..skusaj, ktory pomaha najviac..u nas to je hlavne v zime
Ahoj, syn ma od narodenia v zimnych mesiacoch to iste. Dvakrat denne natieram Belobazou a je to ok 😉