Dráždivý nočný kašeľ

minnie55
5. nov 2015

Som uz uplne zufala - moj mladsi syn (6r.), ma kazdu noc neskutocne zachvaty sucheho drazdiveho kasla, pritom cez den mu nic nie je, vobec nie je chory. Vyskusala som uz vsetko- zvlhcovat vzduch, tea tree olej do aromalampy, kadejake kvapky a sirupy, potieranie hrudnika mentolovou mastou, teply med s citronom...
Jedine, co ako tak zabera, je dithiaden v kombinacii so stoptussinom, ale nebudem ho tym predsa pchat kazdu noc.
Kasel zacal az teraz, ked sa ochladilo, mali sme s tym problem aj minulu jesen a zimu. Vysetrovali ho na alergo a vsetky testy boli v poriadku. Budem vam vdacna za kazdu radu, lebo ja uz fakt neviem, co robit :(

mamulka211
5. nov 2015

Nema zvacsene nosne mandle? Moj syn mal a kym sme mu ich nedali vybrat, tak mal takyto kasel, lebo tie mandle mu vlastne sposobovali, ze mu hlieny stekali na priedusky, ked nie to, tak moze mat nejaku alergiu, hlavne, ked pises, ze mu zabera dithiaden, skus alergologiu, nech ti predpisu nieco proti alergii.

katyt
5. nov 2015

Toto zvykne mávať aj náš syn, ja niekedy dávam oreganový olej, mal by sa užívať 3x denne po jednej kapsli, ja dávam tak nepravidelne, ale väčšinou to zaberie. 🙂

minnie55
autor
5. nov 2015

@mamulka211 mandle mu nikdy nekontrolovali, dakujem za radu, pojdem s nim na vysetrenie

majive
5. nov 2015

@minnie55 my sme mali presne to iste minuly rok a bol z toho obojstranny zapal pluc,bez teplot,crp negativne iba nocny drazdivy kasel,treba dat urobit rtg pluc pokial to neprestane

adrioska
5. nov 2015

@minnie55 Aj moj mal snad vsetky priznaky alergie a testy mal v poriadku. Napriek tomu mu Dr. predpisala Aerius a berie ho uz 3 roky. A tiez v takomto obdobi mava problemy. Tiez ked hovoris, ze mu zabera Dithiaden, tak nie je o com. Nech mu nieco predpise, resp. posle na dalsie vysetrenia.

elis1985
5. nov 2015
Používateľ elis1985 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od elis1985.

Urcite zajst k lekarovi, sestra mala so synom nieco podobne a na koniec to bol nabech na astmu