Doterra - použitie na pleť atopika

veppa
23. jún 2022

Ak vie niekto poradiť,budem rada. Boli mi doporučené produkty od známej a odvolala ma na internet. Googlim, no konkrétne som nenašla,čo potrebujem vedieť. Dočítala som sa o blahodárnych účinkoch a charakteristikách....Neviem v akom pomere aplikovať na atopickú pokožku /stabilizovaný ekzém/ 10ročnej -olej s ostatnými olejčekmi. Určite nechcem,aby niečo užívala vnútorne, ani aplikovať koncentrát,ani inhalovať.
Konkrétne som zakúpila olej Coconut, Kadidlo, levanduľu a Tea Tree.
Dcéra ma suchú pleť a pár miest kde sa jej ekzém trošku zapaľuje.
Aký pomer oleja a Kadidla - al. oleja a levandule aplikovať na pokožku? Či to môžem striedať obdeň? Prípadne mi poraďte čo najprv aplikovať ...
A načo je dobré používať Tea tree a ako,keď ho už mám?
Ďakujem za rady.

syslik81
23. jún 2022

ja ti neporadim-mne ty predajcovia pridu ako sekta a dottera rozhodne nieje prirodna .. ale nedavno z jednej skupiny vyhodili tuto osobu a co som si vsimla tak ona s tymi olejmi doslova zije takz eti isto poradi ak si teda rozhodnuta ist do toho
https://www.facebook.com/groups/885215041633953

mistymay33
23. jún 2022

@veppa a to ti poradila kozna, aby si na plet aplikovala oleje doterra?

andreakotesova
23. jún 2022

@syslik81 MML pyramída 😅

bimbambom
23. jún 2022

@veppa ak máš záujem , napíš mi správu . Som certifikovaná aromaterapeutka 🙂
Nepredávam , dokonca ani nepoužívam Dotteru ;)

veppa
autor
23. jún 2022

@mistymay33 My sme už prešli všeličím....Kožnú,alergo už neriešim dávnejšie... Jeden doktor /venuje sa čínskej medicíne a dcéra užíva prípravky per orálne/ sa zmienil,že do domácej bravčovej masti by sme mali nakvapkať Doterru - Kadidlo.... na premastenie pleti.Aaa kúpila som aj olej od Doterry,cez známu,čo som vedela,že to predáva-za nákupnú cenu mi to poslala.Nerobia jej dobre Bioderma,Lipobase a ďalšie krémy.. Tak stále skúšame... Od Diochi jej dobre robí Diolift,len na celé telo jej vydrží 3 dni a stojí to 20 eur jedna tubička.

domiklik
23. jún 2022

@veppa esenciálne oleje nepatria na detskú pokožku

alexnina777
23. jún 2022

@veppa Ahoj, len otázka mimo tvojej otázky, ale k téme, liečite ten ekzém aj cez črevo? stravu? lebo tam treba začať, ak ste boli na TCM tak isto áno

veppa
autor
23. jún 2022

@alexnina777 Hej,máme brutal diétu...My sme preskákali všeličo...Nekonzumuje nič mliečne,kazeín je problém aj pšenica,repkový cukor a mnoho ďalšieho... Odber krvi to síce nepreukázal,avšak na diagnostike vyskočili mnohé veci ...Omyl v jej prípade boli probiotiká,ktoré som jej dlhodobo dávala od roka...

nikaa5838
24. jún 2022

@veppa dobrý večer , esenciálne oleje od DoTTERI MÁM sú veľmi super úžasne a veľmi pomáhajú . Najprv by bolo dobre kebyže si kúpite letáčik ako a čo keď nieste si istá ako to ma postup, je to jednoduché dajte olej ( olivový, kokosový ) 10ml a 1 kvapku kadidla a ešte čo chcete . ( ten 10ml je pre batoľata určený ) pozrite si tabuľku alebo vám môžem pozrieť . A najjednoduchšie je inhalovať .
Stránka dottera ma popísané produkty na čo je čo dobre

alexnina777
Odpoveď bola odstránená
Zobraz