Ahojte, nemám to ešte potvrdené ale vyzerá to tak že sme dostali kiahne. V piatok dve vyrážky a v sobotu viac. Dcéru bolela hlava , mala vyššiu teplotu. Mám mladšiu dcéru ktorú pravdepodobne asi zajtra ju nesmiem dať do škôlky. Moja otázka znie kedy bude v poriadku? Totiž o 3 týždne má tanečnú súťaž aj na svadbu máme ísť. Môžem s tým vôbec rátať?
A môže prísť ku nej napr. mama ktorá prekonala kiahne? Resp. Či ja viem normálne fungovať.ja som kiahne mala
Mladsia moze normalne do skolky, ked ich dostane , tak az za 14-21 dni
@katuch tusim su tie kiahne na celom slovensku,,aj my snimi prave bojujeme..dcera uz ma po,syn vikend odtrpel..muz mal v detstve ,ja zatial nic,,
@babydesire muž ich tiež nemal a keď dostane bude to boj. Dcéra to celkom dobre znáša. Teploty nemá. Prvá vyrážka bola v piatok a včera sa začala až vysypovat. Zatiaľ ju to nesvrbi.Druha dcéra mi chodí do škôlky na odporucanie doktorky len tento týždeň a potom čakám. Ako dlho bola dcéra doma?
No tak ja som kiahne za tie roky tiež ešte nemala a to som bola asi so všetkými, ktorí ich mali a proste sa na mňa nie a nie nalepiť. No tak mali by byť až pokiaľ sa im všetky vyrážky tak nejak neusušia, či?
@katuch 11 dni, potom sla 4dni do skolky a teraz ju mam doma zasa so soplikmi a kaslom 🤧 Tiez to celkom dobre zvladla,,syn ten trpel typicky chlapsky dva dni 😷🙄🤧😖 ale uznavam mal to rozsiahlejsie a hustejsue ten vysyp
Dcéra má 9 deň kiahne. nové vyrážky sa už nerobia ale má ešte niekde púpaky napustené vodou. Infekčná je ešte stále?
@katuch o tri tyzdne bude urcite v poriadku. Ale mozno bude mat na sebe ešte vyrazky.