Ahojte zienky. Existuje nieco ako Ginko pre deti vo forme cukrikov? Pripadne nieco na pamat. Mam doma predskolacku a napriek tomu ze tu pamat trenujeme, je to dost bieda. Tazko sa jednak uci basnicky a rychlo ich aj zabudne. A veci co omielaju v skolke denne ma problem zopakovat ked sa jej na to opytam. Takisto pokial ma cakat (aby dakomu neskocila do reci) tak za ten cas zabudne co chcela povedat. Nemate skusenost? Ci len klasika omegu?
@anavixy este nie. Myslite ze by pomohol neurolog?
Vies co, neviem ci by pomohol, ale ak nahodou tam je nejaky dovod, preco je na tom horsie s pamatou, tak by bolo dobre to zistit, pretoze takto moze mat zbytocne problemy neskor v skole… aj moja neter je tak, ona ma teraz uz 11r, ale ma nejake lahke neurologicke poskodenie, co jej sposobuje taketo tazkosti s ucenim, ona ma problem aj s citanim, proste sa jej to nespaja, inak funguje uplne normalne, fyzicky aj komunikacne uplne bez tazkosti.. VOBEC to nemusi byt vas pripad, nechcem ta strasit, len ze ak nahodou, nech potom v skole zbytocne netrpi 🙂 porod bol bez tazkosti?
@anavixy ako, porod bez tazkosti. Preto som sa pytala na ginko lebo synovec ked zacal chodit do skoly (teraz uz ma 20 rokov) tak tiez velke problemy. Co sa aj naucil, za chvilu zabudol. Riesili to v cpp, nejake testy robili a zistili mu poruchu kratkodobej pamate. Kazali uzivat ginko co mu zabralo. Ja som teraz dcere objednala aspon omegu, tak uvidime. Inak rozpravat zacala relativne skoro, logika a vsetko je uplne ok, len toto ze si nepamata..
*ano
Lucetam
Riesila by som cestou pediatra
To by asi chcelo skor neurologa, nez ginko. Boli ste uz?