Dobry den. Neviem najst ziadne info o mojom probleme. Mam 2 mesacne babatko ktore dokrmujem (odsavam+dokrmujem) mame Sunar premium. Donedavna mal stolicu niekolko krat denne ale posledne dva tyzdne sa to zmenilo. Momentalne nekakal 5 dni. Davam mu espumisan a pribiotika Probio fix. Skusala som aj rektalnu rurku ale nic neslo. Vetry ma normalne. Pocula som ze len plne dojcene babatka nemusia mat niekolko dni stolicu. Ale ako to je s dokrmovanymi? Dakujem
Záleží asi od toho, v akom pomere dokrmujes. Ak je to cca 1:1, tak asi ho ten Sunar zapeka, mal by kakat častejšie. Možno bude treba zmeniť mliecko, ja mam dobrú skúsenosť s Beba comfort, ale asi aj Sunar ma nejakú takú radu pre problémové brušká. Najlepšie probiotiká, ktoré môjmu synovi zaberali na zapchu, boli Infants dophilus a to sme ich poskusali hodne.
Ja som maleho kojila aj dokrmovala. Tiez maval nepravidenu stolicu a ak aj mal, dost sa silil. Pomohla zmena mlieka z Nutrilon na Hipp a nasledne na Amilk.
place? ak neplace, ze ho neboli brusko, je spokojny, tak ho zatial nechaj tak, mozno mu to brusko trosku pomasiruj