Baby, ktorym detom trvali koliky dlhsie ako do 3 mesiacov, hlavne teda chlapci asi, dokedy to trvalo? Mam pocit, ze moj syncek ma strasne citlive brusko. Dokonca pije aj bezlaktozove mlieko, ale nezda sa mi , ze by to oblo lepsie , ba este horsie snad. Aku amte skusenost s mliekom Nutrilon Lactose free? alebo Low lactose?
Tak ti poviem.My sme mali pri kolikach Nutrilon Anticolics a bolo to este horsie.Take zachvaty,ze sme raz skoncili na pohotovosti.Na odporucenie pediatricky sme presli na Babylove z Dmky a koliky utali.Je fakt,ze som malemu davala probiotika.Tak pevne nervy.
My sme koliky mavali do 5mes kym nezacal papat prikrmy.vyskusali sme snafd vsetko.cvicenie,kremy,kvapky.nakoniec pomohol krem pupik+probiotika Infant Dophilus+ kvapky Infacol.Moj maly maval desne bolesti ☹
my (mam dvojicky) do 5mesiacov kazdy vecer a potom do siedmych este raz za cas vecer ich chytilo brusko....plakavali tiez strasne 4 - 6hodin kazdy vecer bol to zaberak....boli kojeni tak s tym nutrilonom ti neporadim....z dostupnych kvapiek, masiticek atd sme vyskusali hadam vsetko ale nic nepomohlo ;/
U nas 4 mesiace :/ Bol plne kojeny...davali sme Espumisan - to dost pomahalo a Bio gaia probiotika...A vysadili sme Vigantol - to bol citelny rozdiel. Neviem, co je za to svinstvo. Pouzivame namiesto neho Baby D od Jamieson-u.
Dcerka - 4,5 m. (syn koliky nemal).. Kamoskinmu ustupili asi ako 3.m.,ale sa mu vratlili po 6.m. Na nejaku dobu.. Ale nakoniec od isteho veku piju bezlaktozove,maju tu bezlaktozovu dietu..tazkze u nich to asi suviselo s tym...
Vsetko to boli dojcene deti.
tak do 6-7 mesiacov dosť veľké problémy, teraz v roku sem tam ale ešte stále to nie je ono. Bol kojený a sem tam na dokŕmenie umelé. Mlieko dávame france lait.
Inak nám pomáhalo keď som jedla melón, hrozno, jabĺčka. Mával problém sa vykakať i keď nemal stolicu tuhú. Teraz mu dávame melón aby sa ľahšie vykakal...
Ňám pomáhala pri kolikách : Infakol -kvaply...... vankúšik z pohánky-teplý prikladať na bruško/alebo niečo teplé prikladať na bruško.......požehlený teplý malý uterák .......rúrka do dupky, aby sa vyprdkal......
toto obdobie prejde len treba nervy...drž sa
@simik22 nám na radu gastroenterologicky pomohli probiotiká biofix. pomohli veľmi
Plne kojeny do 9 tyzdna
Ja som nekojila malý papal Sunar,koliky mal do 3 mesiacov, plakal celý deň, až večer okolo osmej prestal a noc bola v pohode, vyskúšali sme všetko aj na sone sme boli a nič. To musí prestať. Veľa trpezlivosti želám ale hlavne ostať v kľude aj ked je to dosť náročné na psychiku.
My sme mali koliky do 5 mesiaca a par dni potom uz prestali. Nebolo to veru ľahké. Odporúčali nam cviky a masaze bruska. Taktiež sme do mlieka pridavali kvapky coliprev na koliky. Bolo to velmi narocne obdobie a po pravde, som velmi rada, ze je uz za nami.
my sme koliky nemali ale na odporúčanie lekára sme masirovali od narodenia bruško s olivovým olejom
Ja som fenovala brusko a popri tom som masirovala . Skludnil sa vzdy len co som ten fen zapla😊 ale samotne koliky presli spontanne ked sme v 4 tom mesiaci zacali prikrmovat, mlieko pil dovtedy po hroznych skusenostiach s nutrilonom HAMI, to bolo super mliecko
Nám kolika trvala do 6 mesiaca. Potom prestala ale počas toho sme denne masírovali bruško a do mlieka pridávali kvapky Coliprev.
Do 5 mesiacov, plne kojeny syn.