Malá ma dojčenský ekzém a občas zmizne a potom sa nám spät vráti, šúpu sa nám líčka, chodíme len po doktoroch a každí samé mastičky predpisuje a nič nepomáha len na krátko, aj hlavička sa nám šupe a velmi ju to svrbi . Máte s tým skusenosti ? Isto to zmizne ?
aj my mame tu mast, ale treba ju obcas pouzivat ked su licka zapalene , lebo je hormonalna aj taninovu mame , presne ako opisujes ...no ja som prestala aj jest , potom aj kojit , presli sme uz na nutrilon alergy care no stale to je
este jedna vec ma napadla neviem ci kojis alebo davas umele mliecko ..no ak davas umele mliecko a je to nutrilon skus ho zmenit na bebu ...nutrilon obsahuje latky ktore podporuju prave taketo veci ako je vznik ekzémov .Moja kamoska to ma odskusane ..nic nezaberalo a potom je poradila kozna ohladom toho nutrilonu,vysadila nutrilon a ekzemy zmizli do tyzdna same...
no mala papa nutrilon... to je jedno aky vraj ma nieco co podporuje vznik ekzemov ..
alebo skus humanu http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...
mi sme papali humanu a vsetko sa pekne upravilo
su rozne urcene pre deticky s takymi problemami ...skus ist za koznou alebo na gastro a tam ti uz povedia ktora je vhodna pre tvoju malu ..a nie je draha ..
ok idem maly sa mi zobudil...ak chces daj mi vediet co si sa dozvedela nove ..ci si nieco skusila ...papa
kubko mal velmi suchu pokozku. vzdy nam pomohol bepanthen. je velmi dobreho zlozenia. potierali sme a dobre bolo. tiez som pouzivala aj menalind derm (na telo aj na tvar). pripravkov je vela, nam sadli tieto dva.
vyborny zdroj atopickeho ekzemu je "povinne" ockovanie . len vravim .
https://www.modrykonik.sk/group/1799/
1) "masticky" od lekarov su kortikoidy = nic nevyriesia a znicia mu zdravie
2) nemas ziadnu zaruku ,ze to kedykolvek prejde.
3) pouzivaj bambucke maslo. nepouzivaj chemiu ..nikam to nevedie.
drzim palce .
malemu vzdy krasne premastila a hydratovala pokozku mast od bepanthenu - care, spociatku som ju pouzivala len na zadocek - proti zapareninam, ale neskor som mu nim natierala aj vyrazky okolo ust, suche miesta na tele a aj v lete po opalovani ked som nemala pri sebe krem po opalovani som siahla po bepanthene - sirokospektralny krem s ktorym som bola vzdy maximalne spokojna 😉
ahoj nas maly ma tiez podobny problem ...robia sa mu ekzemy cervene suche flaky po celom teliku aj na lickach ako si pisala ty ...tiez chodime po lekaroch ..nam neskutocne dobre kozna predpisala masticku AFLODERM hned po prvom nanasani pomohla uz su to asi 2mesiace odkedy som ju pouzila a od vtedy ekzemy nemal...skus sa informovat u svojej koznej ak niekam chodis s malou... 3dni a ekzemy zmizli ...uz po prvom nanasani na druhy den bolo vydiet vysledky ...mne osobne kozna vravela ,ze postupom casu ako rastie to samo pomyzne ...vraj je to tym ze niektore deticky zle reaguju na stravu urcitu alebo mliecko a preto sa to prejavuje takto ...alebo je to zdedene ...