Maminky. Ako to máte s kakanim. Moja 8 týždňová bambuka do minulej soboty pravidelne "špliechala" do každej plienky. Od vtedy akoby uťalo. Ako plyny jej idú pekne. Obcas ťažšie, občas ľahunko bez pomoci. Aj 3x vecer som skusilaUM ci jej nezahusti a dačo nevyjde. No zatial nic. Dajte skusenosti.
Lebo pri starsom sme takyto nekako problem mali az okolo pol roka ked mal. Dikicko za odpovede
Je to v pohode len potom po tych 10 dnoch pan boh ochranuj, dovalia sa az k lopatkam 😂
Moj prvy sen kakal kazde dva tyzdne, vzdy v sobotu 🤣 vtedy to bola samozrejme riadna bomba, ktora vytekala z plienky. A bolo to spokojne babo, bez bolesti bruska. Teraz druhy syn kaka kazdy den, ale byva casto mrzuty. Ak ho neboli brusko, tak je 10 dni v pohode
@xsuzannex presne presne
@michaela219 moj druhy syn tak v 2mes.presiel na taky rezim, ze kakal raz za tyzden...ale to nebola prazenicka, ale husta maliarska zlta farba 🙂 ...to len ho umyt. Ked je dojceny tak je to ok...ved dobre...setri plienky 🙂
@euka210 aaaano vcera to prislo. Lepive arasidkve maslo akoby 🤣🤣🤣 ale ta spokojnost potom ;)
@michaela219 u nas dnes rano po tyzdni.. sodoma gomora, cecilko 😂 mala to az na prsach 😂
@xsuzannex no po 10 dnoch od vtedy sa mi teraz vykakala a ciste arasidove maslo 😆😆😆
@michaela219 mne minule tak. Sobota, sest hodin rano, oci zalepene este.. nevedela som co skor chytit, utierat, sprchovat, prat 😂😂
@xsuzannex 😂😂🤣😅😆😁😄
@michaela219 cisto kojene a tak male babatko kakat nemusi aj 10 dni. Vsetko mliecko a ziviny vstrebe. Moja, tiez malo kakala a nic jej nie je. Ked som ju zacala prikrmovat tak uz pravidelne.