Baby, my sme poctivo doma a vcera sa dozviem, ze dvaja spoluziaci ziadnu karantenu nedodrziavaju (lebo nemaju priznaky udajne). Nas ide aj na pcr, aby sme si boli isti...mama toho spokuziaka ma vysmiala, ze naco idem trapit dieta 🤦 Ze ich doma nikto neudrzi, ze naco to dodrziavame.
Ake mate skusenosti vy? Boli spoluziaci poctivo doma?
Ahoj.Určite ostaňte doma,nikdy nevieš,nejaký dobrý človek vás nahlási a budete mať problém.
Mne vo Februári vyšiel pozitívny PCR test a hneď v ten deň ma kontrolovali policajti,či som doma.Tych pár dní vydržíte. 🙂
Ach jo je to o zodpovednosti rodiča,ja by som karantenu dodržala,ale nie každý sme taký tiež mám naokolo par prípadov čo by som vedela rozprávať 🙁
Lebo su dve skupiny ludi. Zodpovedni a ti popieraci. A tak to odovzdavaju dalej svojim detom, vzorec spravania.
Tak niekto nenecha svoje dieta obmedzovat... nic s tym neurobis, je to na zodpovednosti kazdeho jedinca.
Len by som sa dotyčnej matky opýtala,či sa jej dobre žije s vedomím,že pár ľudí môžu takto nakaziť a niekoho aj zabiť.Tiež to terar riešime,syn sa z domu nepohne,kým nemáme PCR výsledok a to je očkovaný..A doma sa správame akoby bol pozit.hoc zatial je ag negat.A nestačím sa čudovať kolko sebeckých hlupákov je v tomto národe.
Dodržujú, aj keď karantenu nemajú, lebo mali Covid v septembri, ale nikdy nevieš
A si si istá že majú povinnú karanténu? Nie sú zaockovani alebo prekonaní?
Môžete ich nahlásiť na RVUZ
My sme dodržiavali, ale keď dcéra mala negatívny pcr test na piaty deň,tak vtedy som ju už vonku pustila.
Teraz sme akurát koronu prekonali,tak bude mať výnimku,keď budú musieť byť spolužiaci v karanténe.
Tiez som nad tym uvazovala, nastastie u nas je stav taky ze keby jej nevysiel pozit pcr test tak ani neviem ze ma covid. Tak by isla pekne do skoly na kruzky...... 😖. Co na to povedat. Nastastie som asi prehnane zodpovedna... 🙄