Dobre ranko, kedze je vikend a doktorka nerobi budem volat az pondelok.. dcerke zacali zatekat sopliky aj ked fukame v noci kasle.. vykasliava... som zufala 3 dni bola v skolke .. predtym sme boli 4 tyzdne doma.. brala sirupy a nakoniec aj tyzden pred nastupom antibiotika...boze som zufala dala som ju zdravu bez soplika aj kasla . . 😪 prosim Vas poradte ktory sirup zaberie narychlejsie hlavne teraz cez vikend.. . 🙏 dcerka ma 3 roky
Len pozor ten sa môže najneskôr užit do 17.00 tak nás upozornili v lekárni
Solmucol sme brali pred cca 3 tyzdna nebude vadit ked ho bude zasa brat?
Mucosolvan môjmu synovi pomohol vždy do dvoch dní oveľa zlepšiť zdravotný stav. Treba ho ale na odporúčanie doktorky brať päť dní. Ďalej odporúčam Solmucol.
A kvapky Fenistil vam nepomahaju? Mojmu teraz nedavno dost pomohli odhlienit.
@marianarem brali sme ich min. Tyzden s antibiotikmi mozem ich znivu dat?
Podla mna ano, my sme brali 2 tyzdne vkuse. Je to antihistaminikum, jasne, ze ani s nimi sa to nema prehanat, no vela ludi aj deti berie antihistaminika aj celorocne.
Ja som nasadila drobcovi kalciovy sirup a solmucol. Keď sme o pár dní prišli k lekárke, lebo sa už dostavila aj horúčka, tak povedala, že nech v liečbe naďalej pokračujeme... po vyše dvoch týždňoch kašeľ je na ústupe...
Cibuľový sirup. Nakrájaš väčšiu cibuľu na drobno, zmiešaš s lyžicou medu a šťavou z polovice citróna. Necháš postáť niekoľko hodín. Precedíš cez sitko. Dáva sa za lyžičku každé 2-3 hodiny. Každý deň treba urobiť čerstvý.
@h2 skusali sme ale moja mala sa z neho 🤮 takze ten uz nie
Jednoznacne mast na hrudnik kacaciu,ci hucaciu zabalit...skorocel sirup,cibulovy sirup...naparovanie..vela zdravicka prajem
Ráno na lačno pred jedlom čajovú lyžičku kalcioveho sirupu aspon 30min nejesť, fenistil kvapky ak mas doma podľa váhy dieťatka a stoptusin sirup vždy nam takto odporúča lekárka a zaberá
Nám naposledy pomohol solmucol a to sme vystriedali asi 3 sirupy