Pekný den, viete mi odporučiť nejaké dobre vitamíny alebo jednoducho niečo, čo by mohlo zabrať našej 2 ročnej dcérke? Niečo na podporu imunity. Ďakujem
Lieky od imunológa, keď je často chorá.Ked len bežne virózy colostrum, alebo Arko defenses
@martul to všetko ma, samozrejme. Len som chcela vediet, či nie je niečo dobre, keďže je si myslim často chora
@luccija ďakujem a to kupim v lekárni?
Iminoglukan
Áno, koľko je veľa chorá?mne povedala pediatricka, že 7 viróz ročne je normal bola som šokovaná z toho počtu.Brala už ATB, aké máva choroby?
@luccija ano, teraz je prechladnuta, to je ešte fajn, ale virózy, ako hnackovanie máva často a tiež mi pediatricka povedala, že to je normalne. Najhorsie je, že ani netusim, kde to vždy dostane
@mimi3008 ďakujem
@martul Milujem, ked ma niekto to stastie, ze nema casto chore deti a ide poucovat ostatnych, ako staci kvalitna strava, sport a spanok. Akoby sa to automaticky tym chorejsim detom nedostavalo. Predstav si, ze aj na kvalitnej a zdravej strave, pri pravidelnom pohybe a dobrom spankovom rezime su deti chorlave. A dopuju ich rodicia vitaminmi, doplnkami, imunostimulanciami a aj tak su chore. Zalezi to od imunity. Napr. mozu byt deti alergici, su chore castejsie a viac napriek tomu, ze maju vsetko.
Pediakid 22 vitaminov alebo Pikovit sirup.Neviem či to pomôze aj na imunitu, ale ja to dávam dieťatu po chorobe alebo cez chrípkové obdobie.
imunoglukan plus lacto seven
Mne sa najviac osvedčil Imunoglukan,len pri začiatku choroby treba zdvojnásobiť dávku,mojim som občas dávala k tomu aj probiotiká...
@akbara77 napisala som to, čo robím ja. Nikoho nenútim.ca predstav si nám 3 deti. Zvládli škôlku, školy. Syn mal spolužiaka, ktorý skončil v nemocnici po tom ako zjedol jedny veľmi známe vitamíny. Pán primár povedal to, čo som napísala.
Opakujem, nenútim, len som napísala.
Skús ak ty a hlavne slušne.
Cvit, decko, probiotika... Ak býva dcéra často chorá, dala by som jej urobiť kompletný krvný obraz u pediatra, ten ti môže veľa napovedať... Inak probiotika dávam celé leto a striedam biogaia, probiomaxik a probiofix, počas roka 2 týždne dávam a 2 týždne nie...
Co znamena casto chora? Ake choriby ma? Nakazi sa od starsieho surodenca alebo ako?
Strava, pohyb, otuzovanie. Nedavala by som takemu malemu telicku lieky len tak.
@domiklik to som chcela vediet, probiotika mozem preventívne dávať? Keď bola menšia a dávala som tak nebola chorá vôbec. Skusim tak a dakujem
ziadne,otuzovanie a v zime 18-19C doma.Dobry spanok a chodenie vonku za kazdeho pocasia hl v zime.Ostatne su len vybodene peniaze.
Vitamin D, C , probiotika, a sirup na imunitu my mame Rhinimun
Áno môžeš, mne sa to osvedčilo
Najlepší vitamín je zdravá pestrá strava, šport, dobrý spánok. Nikdy som nič nepchala do detí.