Viete my poradiť aké magnrzium je dobré pre deti???
Dcéra má 9 rokov a keď je také počasie všelijaké pobolieva ju hlava cíti sa malatne.
Hovorili že mam skúsiť magnézium no je výber väčší tak či niekto nemá nejaké skúsenosti.
Ďakujem za odpovede
Magnezium moze znížiť krvný tlak a bude malatna viac, ak tak len na noc by som davala. Môj 6r užíva magnerot 1/2tablety denne. Určite by som ju vzala na odbery, ako píše pani vyššie môže byť anemicka.
@nikpa tak krv jej brali že v poriadku aj na neurológii sme boli tak že zo školy ma strach ale ju pobolieva hlava aj ked je škaredé pocasie a je doma..
@myshela na odbery sme boli.Aj na neurológii sme boli a stale nič.A niekedy ju neboli hlava niekedy aj dva krát do týždňa čo nemôže vydržať zas niekedy ma len take slabe bolesti s tým že aj ona je taka slabá.Ta akože už fakt neviem
Spravit odbery na vitamin D a magnezium by som skôr volila cestou pitneho režimu- magnesia alebo aj iná mineralka s vysokým obsahom horčíka.
@otiliahorvathova magnezium znizuje tlak, z toho ju moze hlava boliet este viac...zrejme je tam problem psychicky, ako spominas zo skoly, riesila by som to, nie magnezium...
@gleep1 na vitamín D odbery ani nespomínali ale jej davam D-ecko
No tak skusim niečo také
@otiliahorvathova môže mať migrénu či tenzne bolesti od chrbtice, zo sedenia či strachu stresu
@mabenn Aha ďakujem za odpoveď....
No riesim to len teraz všade problém sa dostať.
@luccija skôr že migréna no neviem, ťažko usúdiť.Alebo stres lebo je taká snažilka v škole všetko musí mať tip-top...
@otiliahorvathova porozpravaj, podpor, ma 9 rokov, to je citlivy vek, ale vela uz vie povedat, potrebuje istotu, mozno nejak riesit situaciu...z coho konkretne ma strach v skole? moze ju hlava boliet z toho, ze "vela nad tym premysla"....
@otiliahorvathova skúsila by som aj očného doktora .Moju dcéru tiež bolievala hlava a nakoniec trebalo okuliarky
@otiliahorvathova joj to je veľmi ťažká povaha taký perfekcionizmus tak možno zo stresu...ale ja mám nízky tlak a dám si magnézium a som KO.ale odsleduj to veľa detí má migrénu bez zvracania
U mojej dcery tiez zacli bolesti hlavy okolo 9 roku, absolvovala neurolog vys, nasledne sa jej po pol roku spustil menzes a bolesti hlavy ustupili.
@otiliahorvathova najlepsie asi bude zavolat detskej lekarke a spytaj sa jej - ona ti poradi. Urcite ma prehlad. Nebudes prva mamicka ktora sa jej to opyta.
@mabenn veď jasné vravim jej stále ze nič sa nedeje ak nevie všetko podľa knihy lebo ked sa majú učiť dej-obsah ona od slova do slova je schopná sa učiť 4 strany.....No môže aj s toho lebo ona je taká že všetko by chcela rychlo az zo stresom to robí
@miselar Ďakujem
@luccija ako ju keď boli veľmi hlava tak aj vracia a to vkuse až nadýchnuť sa nemôže.
Ja mám s tým skúsenosti od dectva mam migrény a viem ake to je.A ma to take isté skoro.Ale doktor zatiaľ to nechce riešiť ako migrény....Prve máme ísť ku psychológicke čo sa nacakame maju plno a ona čo ma stale mať len také bolesti...
@natalia38 vážne????
@kittykat22 aj nad tým som uvazovala už. Alebo niečo iné či neporadí predsa vie aka je všetko tak či sa aspoň dočasu niečo nedá dať.....
Ďakujem
@otiliahorvathova skúste poriesit seba, svoje vnútro či je všetko ok, cez deti prechádza z rodičov, starych rodicov rodova záťaž. Vás tlak môže pocitovat cez seba. Deti sú velmi senzitivne bytosti ❤😊
@nikol281 veľmi pekne ďakujem za radu.
No so mnou to nemalo nič spoločné.
@otiliahorvathova ak magnézium, pozeraj zlúčeniny, dobrý je citrat a bisglycinat. Resp. kombinácia. Vyhni sa laktátu, ten je na draka
@otiliahorvathova moze byt aj z inej generácie, nie priamo od Vas 😊❤
@akvi Ďakujem veľmi pekne
@otiliahorvathova alebo železo, ja mávam také príznaky ked mám málo železa. Ale u 9 ročného dieťaťa by som skočila aj k lekárovi aspoň na odbery.