Ahojte, mam zbierat 24 hod moc. Do coho ste moc zberali ? Flasa alebo je na to nejaka specialna nadoba ?
@anavka4 my sme museli zberat kvoli vysetreniu na nefrologii. Do klasickej plastovej flase 1,5 l. 24hodinovy moc nemusi byt v sterilnej nadobe. Uschovane som to mal v spajzi ,v chlade. Potom sa odovzdavala cela ta flasa,pretoze dr.potreboval vediet aj mnozstvo mocu. Oni si vzorku sami odliali ked potrebovali
Do bandasky, ktorá má na boku mierku..... Ráno odpíšeš objem, vezmeš vzorku, vylejes.
Ja ti chcem len odporučiť kvapky, ktoré mne pomohli. Tiež som chodila k nefrologicke pre opakovane zápaly ja som už cikavala krv kde na mna na pohotovosti kukali, že či mám menštruáciu 🤦♀️
Nefrologicka mi nasadila aj nejakú kúru 3 mesačnú ale nejako extra nepomohlo.
Ale naozaj mi pomohli oblikockove kvapky od Valovica.
Držím palce ☺️
Do vedra.
@anavka4 zbierame do plastovej nadoby so siroky hrdlom, kupujem kvoli tomu pomarancovy dzus v Lidli. Od nas chcu vzdy vsetok moc, nie je len vzorku. V skumavke potom este nosime ranny moc zo dna navstevy dr. (ten uz do flase nejde).
@anavka4 Ja som si na to tiež zobrala deň voľna, kde to budeš prosím ťa v práci skladovať? A potom to budeš prenášať hore dole?
@a_adamcova tak zial v ten den musim byt v praci, mame rozdelene wc, tak asi najskor do flasw a potom ju len hodim do auta a prenesiem domov
@anavka4 Chápem 🙂
Do 5 litrovej fľaše, potom z toho celého odoberies do malej nádobky na moč, tu odnesies dr.