Caute mamicky potrebujem poradit.. syn mal pred dvoma tyzdnami nadchu potom zacal kaslat.. sople su prec kasel ostal drazdi ho akoby... davam mu stoptusin 3x denne aj cibulu s medom plus inhaluje... stale kasle.. inak je to zive striebro rozkasle sa pri namahe dycha cisto nic v nom.nepiska ale nie a nie sa zbavit kasla 🤦♀️
@shawlin joooj, toto mam na striedačku s dcérami posledné mesiace... Naposledy, keď začali, tak stoptussin som dávala 2 týždne, teraz nám Dr predpísala Erdomed a konečne zlepšenie vidím po 3 dňoch uzivania. Tak snáď pomôže. Ale vraj aj mesiac teraz vie kašeľ u detí trvať, že s týmto ma denne plno pacientov...
Mesiac naposledy ho to držalo, mňa tiež.
@zuzkaa1991 doktorka dala summamed forte na 3 dni..dnes o deviatej som mu dala.poslednu tretiu davku a on stale a stale kasle... je este nejala.sanca ze pi dnesnej davke sa to zlepsi? 😔 davam aj stopkasel 2x denne aj ecobec sprej rano vecer
@shawlin sumamed účinkuje ešte ďalšie 3dni najmenej, aj bez podávanie, takže nie, vôbec nemusí byť zlepšenie na 3den, ale už by sa to malo začať zlepšovať. Ale za mňa osobne veľký zázrak nečakajte, môjmu malému ten brutal kašeľ trval 2tyzdne
@shawlin tak ako pise nizsie antibiotika účinkuju este par dni...koľko dni stopkasel davate??ak viac ako 5 dni prestala by som....ak velmi by kaslal dala by som na vecer dithiaden (ak nemate zavolajte lekarke nech vam predpise) a rozkrajanu cibulu vecer dat k posteli.k hlave niekde(my mame postel pod.oknom tak na parapetu davam na štvrtky cibulu rozkrajanu a max dithiaden a nechala.tak nech nech telo samo vyluci co potrebuje ;) takze 5dni sirup a potom nic nedavat ak veľmi zle dithiaden na noc ;)
@zuzkaa1991 od piatku ma stopkasel ...maly je inak ok..siple netecu je az moc akčny hravy... ale proste zakasle a v noci som musela dat berodual sprej automaticky pekne spal dalej... nechala som ho aj poinhalovat vincentku doobedu ..
@zuzkaa1991 uziva aerius vecer
@shawlin to je na alergiu preco ho beriete?nam nepomahal .....ja davam dithiaden 2 3 dni vecer a prejde jej ak nie je daco vazne....
@zuzkaa1991 tiež ho môj 2r. dostal a to žiadnu alergiu okrem abkm nema
@shawlin my sme s tym presli pred 3tyzdnami lepšie je stopkasel.sirup ako stoptussin ale nam to preslo nakoniec do zapal priedusiek....skuste skor ten sirup ;) moja 5r