Ahojte, idem sa opýtať či máte skúsenosti a kašľom dieťaťa, naša má 4.roky už mesiac kašle, hlavne v noci, raz je to vlhký kašeľ potom zase suchý. Dávam vitamin D,C, Mucosolvan Junior, na noc fenistil + ešte striekam 3×denne sprej do hrdla.
Mame vadu srdiečka, môže to byť spôsobené aj tým?
Chystáte sa k lekárovi s močom, už raz sme toto mali boli sme na RTG pľúc no nič nezistili.
Moja kasle uz mesiac ale iba cez den vlhko, v noci spi kludne.tiez nevieme preco,dychanie ciste aj crp ma v poriadku
@kristina82 tiež tomu nechápem ale určite pôjdeme na strery😐
Testy na chlamydir, mykoplazmy, cierny kasel, RS virus robili? Moja takto kaslala aj z moraxelly, streptokoka a RS virusu. A vyslo nam to vacsinou zo sputa. Ale plucna ma upozornovala, ze vytery a sputum musia byy v labaku do dvoch hodin od odobratia inac to vsetko zdochne. Cierny kasel moze mat ak ked je ockovamy len s miernejsim priebehom ale kaslom. Je aj para cierny. Ale test na cierny si vieye aj sama spravit. Ak mate zaujem napiste spravu.
Ahoj, moj maly mal presne 4 mesiace, pomohlo preliecit antibiotikami, nic ine nezaberalo.
Aj my mame to iste syn 4r kasel uz 6tyz, tiez mame opravovane ♥️, vystriedali sme 4 antb, boli sme na vytery streptokok v nose ten vlhky kasel je zo zatecenych hlienov, ziadne atb nam nezaberaju kontrolu na orl mame o mesiac... Jedine co nam asi pomohlo je vyplachovanie nosa cca 5-6x za den, najprv to bolo na dlho uz si zvykol zrva nam to 3-4min. Drzim palce je to na dlho 😩
@palculienka40 ako si sama urobi test na cierny kasel??
@kulumulu123 dost lahko. Kupis ciste praskove cecko. Bud v lekarni alebo DM. Alebo inde. Navazis na vahe kuchynskej 375 mg x vaha osoby. Vyjde ti davka na den. Neboj nic sa nestane len ak tak ho prezenie. Pozor mas to v mg a musis to prehodit na gramy ako vazi vaha. Rozdelis to na cca tri krat do vody a musi to pit nie na raz ale postupne.. Zabera ao do 24 az 48 hodin. Ak je to cierny alebo para cierny - kasel sa zmieni a zacne ustupovat. Mam to niekolko krat vyskusane. Plus sa pri ciernom vari materina duskq ao skorocelom sypane lyzica z kazdeho chvilu povarit a popijat. Na cierny kasel atb zaberaju len prve dva tyzdne potom uz kasel robi toxin z bakterie a ten na atb nereaguje. Cecko eleiminuje toxin a zaroven posilnuje imunitu. A davka ceka sa znizi ak cloveka prehana vtedy treba menej.
@kulumulu123 este typicke je ze na cierny kasel nezabera nic proti kaslu.
Pozrite mispulnikovy sirup.