Ahojte, syn má 3.5 roka, pred cca 4 týždňami bol chorý (3 noci teploty 38.5, kašeľ sople bolesť hrdla). Ako ustúpili teploty ustúpili aj príznaky avšak kašeľ má 3 týždne stále ten istý, nie je produktívny vlhký ale ani suchý dráždivý, je skôr štýlom ako keby ho svrbelo v krku že si odkasle. Boli sme aj na krvi na testoch (krvný obraz, pečeňové a vírusové testy) všetko ok, vírusové testy všetky negatívne. Kašľu sa ale nevieme zbaviť, jeden deň je to lepšie potom zas horšie. Doktorka povedala že mu nemáme dávať lieky že nech dokasle no už aj zo škôlky nás upozornili na ten kašeľ a je dosť možné že malého preň vylúčia no nič iné mu nie je. Nemáte skúsenosti čo s tým? Ako sa toho kašľa zbaviť?
@kris_tin257
ahoj, ja som takto “dokaslavala” este 6 tyzdnov - kasel raz suchy raz vlhky 🤯 preslo to same.
@kris_tin257 aj moj maly po poslednej chorobe pokaslieval asi 4 tyzdne vkuse. Dr. mu spravil vytery a vysla moraxella...neviem ci to bolo ale pricinou. No nakoniec sa ten kasel tak zhorsil a dostal aj teploty, tak musel zase antibiotika vybrat🙉 ...
Ja uz som rozmyslala, ze ked to neprejde, tak ho dam vysetrit na plucne chlamydie a alergie.
Teraz sú kašle dlhotrvajúce ale zas chápem ak učiteľky. Skús si vypýtať termín na alergo. My sme vďaka pandémii zistili že máme doma alergikov