Dlhodobý výtok v 13 ročnej

biba_1
6. apr 2021

Ahojte, potrebujem poradiť mám 13 rokov menštruáciu mám 3 mesiac teda mala som len taký krvavý vytok neviem či to môžem považovať za menštruáciu a trápi ma to že v kuse mám taky belavý výtok bez zápachu. Asi pred týždňom začal byť taký jemne žltkastý ale bez zápachu. Bola som na antibiotikách pred mesiacom pretože som mala zápal nohy ( mám zlomenú nohu ) a výtok som stále mala. Viem že asi by som s tým mala ísť na gynekológiu ale keďže mám zlomenu nohu tak sa mi momentálne nedá a ak mi to neprestane určite s tým pôjdem keď mi dajú dole dláhu. Mamine som to povedala iba teraz pretože som bola v tom že to je úplne v pohode a povedala ze keď mi dajú dole dlahu tak s tým pojdeme ku gynekológovi. Povedala že nech skúsim užívať masť canesten. Canesten mi aj tak nezabral. Ďakujem vopred za každú pomoc.

simsalabim
6. apr 2021

@biba_1 nepachnuci vytok priesvitnej, belavej alebo jemne zltej farby bez palenia ci svrbenia je uplne normalny. Kazda zena ho ma, niektora viac, ina menej. Netreba to nijako riesit, sliznica posvy musi byt trochu vlhka. Divim sa, ze mama toto nevie.

biba_1
autor
6. apr 2021

@simsalabim aha ďakujem lebo no aj som čítala na internete ze dlhodobý výtok môže byť nejaká infekcia. A mamina výtok máva len počas menštruácie a po asi týždeň, takže mi nevedela povedať či je to normálne alebo nie.