Dlhodobý vlhký kašeľ u 3-ročného dieťaťa

missi123
5. dec 2022

Ahojte mala ma uz snad 2 tyzdne po chorobe po ATB vlhky kasel. Najma doobeda ale aj hocikedy cez den. Dr vravi ze je zdrava. Myslite ze to koze trvat tak dlho? Mam jej nieco davat aby jej to preslo?

dadka128
5. dec 2022

@missi123 dr vraví, že je zdravá, ty máš pocit, že ma vlhký kašeľ.. ako sa to prejavuje? Vykasliava nejaké hlieny?

dzulli1980
5. dec 2022

Tak pokiaľ vykašliava, je to OK ... moja dcéra aj tri týždne dokáže vykašliavať po chorobe ... veď tie hlieny musia ísť von, či? ... nedávala by som nič.
@missi123

missi123
autor
5. dec 2022

@dadka128 mala hlieny a atb celkove a do nosa. No a teraz v podstate kazdy den ma taky vlhky kasel. Inak je v pohode. Iba ten kasel ju trapi. Vsetky vysledky negativne.

missi123
autor
5. dec 2022

@dzulli1980 no len ci to moze trvat tak dlho

dadka128
5. dec 2022

@missi123 ja by som nič nedávala, veď je to fajn, že vykasliava.. keby mala hlieny žlté zelené este by to bolo znakom infekcie alebo keby ju nejak moc drhlo

nikpa
5. dec 2022

@missi123 kašeľ za posledný rok máva malý skoro vždy aj vyše mesiaca. Ja neviem čo je to za vírusy, baktérie alebo čo ale naozaj si už ani nepamätám, že mu kašeľ skončil skôr ako za mesiac. Nemali ste koronu? U nás sa to začalo po korone, tieto dlhé kašle.

missi123
autor
5. dec 2022

@nikpa
@nikpa napadlo mi to ale nerobioa som testy. Aj my sme sa doho trapili s nadchou a hrdlom. Možno sme ju mali a ani nevieme