Stretli ste sa niekto s dlhodobo zvýšenou teplotou u dieťaťa? Syn ma už týždeň zvýšenú teplotu, kolíše od 37-38 každý deň.
@dijka143 a bola si na nejakých vyšetreniach?
no ano bola som na imunologii reumatologii
tyzden nie je dlhodoby stav, skor chorobny, mozno nejaky zapal
Neuvadzas vek aj zuby to môžu byť my sme mali
Ma nejake ine tazkosti? Ja som ako dieta mala 3tyzdne zvysenu teplotu a zistili mi mononukleozu
Ide skôr o to, že syn (2r.) mal pred 2 týždňami vysoké horúčky, nemal žiadne iné príznaky, horúčky trvali 3 dni, pediatrička povedala, že to bude pravdepodobne nejaká viroza. O 5 dni sa mu vysoké horúčky vrátili znova, opäť bez akýchkoľvek príznakov, trvali tiež 3 dni, pediatrička urobila CRP ktoré bolo v poriadku a povedala, že opäť nejaká viróza. Postupne mu to začalo klesať, po tom treťom dni už každý deň teplota medzi 37-38. Takto to trvá už týždeň. Na dotyk je ale studený, bez toho merania by som ani nepovedala, že má zvýšenú teplotu.
Môj syn má dlho teplotu 37,5 niekedy aj viac...lekárka vravela, že niektori ludia majú vyššiu teplotu
Ahoj autorka, z coho nakoniec mal tu zvysenu teplotu??
@lubkovaandrejka neviem ale po mononukleózoe asi
@lubkovaandrejka ahoj, pravdepodobne mal iba oslabenú imunitu po tých horúčkach sa to dlhšie dávalo dokopy, tak preto ju mal zvýšenú.. ako prišlo, tak aj odišlo 🙂
Môj to mal. Teplota vyše troch mesiacoch, nakoniec pfafa
@floren prosím Ťa z čoho ste to mali? Môj má teraz už 12 dní a nejaké výsledky z krvi by som mala mať dnes. Zatiaľ nevieme čo je príčinou 🙄 ďakujem
@zamcanka79 je to autoimunitné ochorenie
@floren ďakujem veľmi pekne za odpoveď. A okrem teploty ste mali aj iné prejavy? Ako Vám to zistili? Dá sa to liečiť? Dnešné výsledky z krvi sú ok u nás o dva dni mám volať kvôli ďalším 🙄 môj je dosť teplotovy buď vysoké horúčky, alebo zvýšená teplota čo trvá dlhšie tak už neviem čo s tým.
@zamcanka79 väčšinou pár dní pred začne menej jesť, sťažuje sa na bolesť kĺbov, ma afty v ústach. Vyzerá to ako angína. Zistili na imunológii. Berie denerel a pri teplote prednison
vies co ja som uz dospela ale stale to mavam uz vyse roka to mam