Dlhodobo zvýšená teplota u dieťaťa

17. jan 2024

Ahojte mali ste niektora podobny problem?syn 2,5r ma auz asi mesiac zvysenu teplotu do 37,7…. raz je to iba 37 inokedy 37.7…..ja uz neviem preco to ma, vsak mal uz aj antibiotika kvoli nejakym bacilom v nose, ale ta zvysena teplota nevhce prejst…zajtra nas caka odber krvi ale uz sa bojim😩

kmysiakova
17. jan 2024

Synovec tak mal, každú chvíľu zvýšená teplota a zistili mu salmonelozu

autor
17. jan 2024

@kmysiakova a to ako zistia? Lebo moc aj stolica bola v poriadku, akurat mal nejaky bacil v nose na co nam oredpisali antibiotika, uz to bere 1,5 tyzdna a stale kasle a ma zvysenu teplotu…dokonca teraz som mu namerala 38C

20erika07
17. jan 2024

Ja som mala takto dlhodobo zvysene teploty a zistili mi mononukleozu, uz som bola ale vacsie dieta.

autor
17. jan 2024

@20erika07 tiez mam tusenie ze to bude mono, lebo ja som chytila od syna tu chorobu a v zivote ma tak hrdlo nebolelo, zvacsene uzliny aj u mna aj u syna, zvacsene mandle ,horucky, bolesti klbov… dufam ze bude iba to, a nic vaznejsie😞

alla290
17. máj 2024

Čo vam prosím vas nakoniec zistili.prešli tie teploty?

saharse
20. máj 2024

prosim vas my mame to iste..maly ma iba 8 mesiacov a trva to uz tri tyzdne..zmenili nam antb v strede liecby pretoze nezaberala som nanervy..na krvi sme este neboli, pojdem tento tyzden lebo doktorka ma dovolenku..som hotova:(((