Ahojte, prosím Vás máte niektorá skúsenosť s dlhodobou zvýšenou teplotou u dieťatka? Môj synček má od leta (vtedy prekonal febrilné kŕče) zvýšenú teplotu 37,2 -37,4 C po odčítaní (merané v konečníku). Občas sa stáva, že je aj bez teploty, ale to len málokedy. Vyšetrenie krvi zatial nič neukázalo. Neviem sa však zbaviť strachu, či to nie je niečo vážne, niečo skryté. Poradte mi prosím, čo mám robiť ďalej, prípadne akého vyhľadať lekára. Myslíte, že by to mohlo byť od zúbkov aj také dlhodobé??? Dakujem
@sorciera24 ako si ho detoxikovala?
@xlucia myslim, ze uz som ti to pisla niekde v nejakej inej diskusii davnejsie.......homeopatia + cviklova stava
@sorciera24 aha. nepamatam sa. alebo nie mne. ale pohladam
@sorciera24 veľmi pekne Ti dakujem za Tvoju reakciu....máš malý dostal tie kŕče presne po očkovaní...boli sme týžden hospitalizovaní a tam mu podávali rôzne lieky...už ani presne neviem, aké všetky.....prosím Ta, čo mám rozumieť pod tou detoxikáciou??? dakujem
@lukihomamina hmm...normalne som dufala, ze povies nieco ine.....ale zas si ma vasim pripadom utrvrdila, ze az moc nahod je ohladom ockvoania:/ ....detoxikacia je ocista oragnizmu....v tomto pripade po ockvoani od tazkych kovov a jedovatych latok...ako su napr. hlinik.....ja som pouzila surovu cviklovu stavu a homeopatika presne na to urcene (treba zajst za homeopatom).....a myslim, ze pomohlo este aj more...ale ako som ho precistila, tak teploty prestali....cize som si ista, ze to bol nasledok ockvoania (odvtedy neockujeme.......)......drzim palce..a.le ak pises, ze to bolo tiez po ockovani, sla by som touto cestou....
aj moju dcerku trapia teploty, budu to uz dva mesiace, a tiez to pripisujem ockovanie, i ked to nebolo bezprostredne po tom. takze tiez uz do seba ziadne kovy nedostane!!!!!!
Moja dcerka mala take teploty cele leto a este aj na jesen,dr jej porobila vselijake testy a nakoniec povedala ze je asi tak nastavena.Pravdepodobne sa mi v lete prehrievala lebo nechcela nic pit okrem mojho mlieka a to nie velmi casto.teraz v zime uz ich nema.
@sorciera24 ahoj citam co si pisala, je to uz sice stary prispevok ohladom teploty po ockovani. Moj syncek bol ockovany proti mmr a zaroven proti kiahniam, a odvtedy uz cca 4 tyzden mava zvysenu teplotu,jeden nie druhy hej. Nic mu inak nie je. Lekarka to pripisuje tastu stoliciek, ale ja mam tiez taky tusak ze to ma spojitost s ockovanim. Pls detoxikovala si tym vakcinacnym detoxom resp ake homeo ti dal homeopat?
@lukihomamina moj syn mal tento problem.....mal presne takuto zvysenu teplotu...rok a pol!!!! zacalo to od ockovania a teplota viac neklaela....absolvoval viacero vysetreni a nanic sa neprislo (okrem znizeneho imunoglobulinu...ale chory nebyval....).....az som zobrala osud do vlastnych ruk, studovala a citala, vykaslala sa na lekarov (kt. nam nic nepomohli, len si nas medzi sebou pohadzovali).....a maleho som detoxikovala (suvis s ockovanim)...odvtedy teplota klesla ......kontrolny odber krvi a imunoglobulin zrazu v norme.....cize viem na isto, co to sposobilo u nas....len ma mrzi, ze som na to prisla neskoro a sama.....a ze jeho telo muselo tak dlho bojovat s tym humusom v tele...
u vas moze byt kadeco.....aj z tych febrilnych....mal vtedy nejaku virozu, chorobu? ake lieky mu boli podane?....rozmyslaj, co vsetko to mohlo nastartovat....