Ahojte, maly ma od soboty teploty...cez den sa to zqtial da, ale v noci mu vyskocia aj nad 39C. Posledne 2 noci bolo celkom fajn...okolo 38,5 a po podani liekov klesla uplne, ale dnes v noci hroza...teplota okolo 39,5 a lieky vobec nezaberali, tak sme to riesili zabalmi. Od vcera mame atb, tak snad to uz pomoze. Zazili ste podobny stav u vasich deti?...dost ma desi ta teplota a hlavne to, ze neprechadza a zhorsuje sa to:-/
@grelu moja malá tak máva. Nedávno mala teploty trvajúce 10 dní a to jej skákali aj na 40-41 stupňov.
CRP negatívne, atb sme nemali, dávala som iba na znižovanie teploty paralen ak jej vystúpila nad 38,5 inak som nedávala ani to. Občas sa jej teploty objavujú tak na dva - tri dni, aj počas nich má CRP stále negatívne, tak to nechávame tak len dám občas na zníženie teploty.
V pondelok sme sa dohodli s lekárkou, že keď jej znova vyskočia, tak mám prísť presne vtedy, ako bude mať tú teplotu a vtedy jej vezme krv na kompletné testy a tiež moč. Takže zatiaľ neviem čo to môže byť.
@zuzka565 nezistili nič. Nevieme dodnes. Denne musela brať imunoglukan. Ak sa zabudol dať, v momente druhý deň zasa vysoké teploty. Všetko to trvalo až do jej štyroch rokov, vtedy som sa dostala k prípravkom od Ramisia a podľa odporúčaní jej dala mesačnú kúru a zbavili sme sa tak imunoglukanu, teploty už nie sú.
Teraz jej sirup z ramisia dám len koncom leta, než ide do školy, cca na dva týždne každý deň a je všetko OK.
Hej malý mal tiež take vysoké a 2 d och som išla na pohotovosť a povedali že mu nič nieje ale na doktorka bolo vidieť že nie je kompletná a tak sme išli aj na druhy deň a mal hnisavé anginu chudáci maličký dali sa At a po dvoch dávkach bol fit