Žienky skúste poradiť. Syn mal dlho nádchu, biele sople, po vyše týždni sme boli u lekárky tak že mu to zišlo na priedušky a už mal aj zelené sople. Vybral antibiotiká, celý Solmucol na hlieny, Olynt a dvakrát denne mu robím preplachy morskou vodou. Prešli dva týždne, sople sú biele ale stále ich je veľa. Keď mu robím preplach, voda ide po kvapkách, slabo tečie.. proste ma stále niekde upchaté a neprechádza to...
@monro o tom som nepočula..mne ide hlavne o to spriechodniť mu konecne nos..uz nevirm čím keď ani preplachy nezaberajú
@dasenka352014 ahoj nám napr robia zle tie soľné prepláchy keď som ich používala tak akoby som podporovala tvorbu soplov. Teraz sa tomu snažím vyhnúť a našla som “nasic” pre deti na upchatý noštek. Odsajem ručnou odsávačku a streknem. Pekne mu uvoľní noštek cca na 8 hodín. A príde mi to že mu to pomáha omnoho lepšie ako tie spreje. Samozrejme že to nemôžeš dávať nejak dlhodobo. Ale treba asi skúsiť. Môj ako je v škôlke tak vkuse zasopleny. Teda som rada že konečne mu niečo pomáha.
@3petka ale myslis tie preplachy kanvickou? My používame tie...
@dasenka352014 hm, nemate doma suchy vzduch? Prekurene?
@dasenka352014 nie tie nie horko ťažko do neho niečo dostanem. Takze myslím tie spreje
@evitka83 to nie, naopak. Topime iba v obývačke, inde iba občas...a okna sa nam rosia, tak to asi nebude suchý vzduch. Či áno?
@dasenka352014 ...neskusali ste nahriat dutiny Soluxom?....mne to pomaha na uvolnenie nosa
@hivanik praveze nemáme, chcem kupit... ešte niečo iné Vám napadá?
@dasenka352014 ...tak este naparit sa nad hrncom
odporúčam bunkovu sol Kali mur. Vyborná na bezfarebné, či biele soplíky.