Ahojte, uz dlhodobo riesime zvysenu teolotu u syna (2,5r)
Mame za sebou uz vsetky mozne vysetrenia, vratane alergologiu,gastroenterologiu, rozbir krvi (aj na vaetky mozne virusy) stery, moč aj stolicu…a vsetko je ok, vsetko ma v poriadku, napriek tomu ma dlhodbo zvysenu teplotu do 37,5…(ked zmeram v ritke tak odpocitam 0,5C) ja som z toho uz nestastna a nepride mi to v poriadku aby mal stale zvysenu teplotu…dneska vecer ma napadlo ci nemoze mat kvoli tomu, ze on stale beha,tancuje atd. a manzel zakuril v krbe, vedla toho behava a je tam dost teplo….podla Vas je to realne ze je mu velmi teplo a kvoli tomu mu vyskoci teplota?Alebo mate nejake skusenosti kvoli comu to moze byt?Dakujem pekne
https://shorturl.at/awHJS
dala som ti do googlu v angline normalna teplota 2,5r dietata. viacero overenych stranok (britska NHS, americke kliniky) pisu, ze pri malom dietati je taka teplota este na hornej hranici normy.
A merias aj v priebehu dna? Alebo iba vecer. Vecer je normalne,ze telesna teplota stúpne. Dokonca exisfuju ludia,ktory maju bezne taku telesnu teplotu, proste su zdravy. Trosku by som pogooglila o tom.
Ano aj nasa ma okolo 37 ked lieta zakrytá pod paplonom beha spoti atd....treba merat ked je uplne v klude ;) ale zevraj deti maju vyssiu teplotu ak ste všetko obehali crp ma v norme tak bude to v tom ze asi merate ked je rozbehany rozhoruceny