Dobrý deň, 6 rocna dcéra ma od septembra pretrvavsjice zelene sople následne kasel, pamycon nezabera, uniflox tiež nie, a teraz už ani celkove antibiotika megamox berie ich 9 deň a dnes zelene sople, nosné mandle vybraté pred dvoma mesiacmi neviem už čo robiť, ma liečbu aj imunorom nezabera nič, jeme aj propolis, perga, kanvickujeme inhalujeme, rinogermina vie mi niekto pomôcť ? Vytery robia ale vychádza hemofilus niekedy streptokok vždy dáva antibiotika podľa citlivosti
Dolezita je dlzka uzivania atb. pri haemophilovi je to min. 10 dni az dva tyzdne rovnako ak streptokok. Nam sa to vracalo kym jej davali na 7 dni. No a treba posilnit imunitu.
My sme boli minulý víkend v Tatrách a normálne nám (mne aj synovi) to pomohlo. Na farebné sople a kašeľ. Ani som tomu nemohla uveriť. Najlepšie je more, ale keď sa nedá, tak aspoň Tatry. Ale nie že sedieť na hoteli, treba ísť hore, do kopcov.
Tiez som chcela napisat to more. My so sestrou sme mali v detstve presne tento problem, vtedy sa este chodilo aj na preplachy dutin, to nam vzdy na chvilu zabralo, ale len na chvilu. Mama hovori, se trvalo potom pomohlo prave more.
No keď už nič nepomáha, kdesi som čítala, ze more pomohlo.... Ak už nič tka možno naozaj skúsiť ísť 3 krát do roka k jadranu. Mimo sezóny tam nie ej draho a kúpať sa netreba, stačí dýchať. Viem, že aj alergikom to pomáha a vraj to aj ničí bacily. Ale teda to je len taká skôr babska rada, nie lekarska