Ahojte, dcerka ma už 4ty týždeň červené podráždene, svrbiace oči. Pred 4 týždňami sme sa boli kúpať v jazere, kde jej spliechla do oka voda, niekoľko dní ho mala červené, tak som jej kvapkala oftalmo septonex, keď sa to ale zhorsovalo a už mala oko červené a trochu aj druhé oko, po konzultácii s lekárkou jej predpísala oftalmo framykoin a kvapky uniflox, po 5 dňoch nenastalo žiadne výrazné zlepšenie, tak sme šli na očné, lekárka jej predpísala ďalšie kvapky spersadex a tie brala 7 dní, potom jej už odporúčala vividrin. Lenže oči sa jej začali opäť červenať a svrbiet. Očná spomínala, že môže ísť aj o alergiu, tak som jej na noc dala dithiaden, lenže oči stále svrbia, žiadne zlepšenie a sú celé červené... Akože fakt neviem. Sme ďaleko od domu a ešte mesiac budeme. Táto očná nás ani nechcela vziať, bola tretia a posledná v meste, ktorej sme volali a nejako ju presvedčili.. Vividrin by mal byť aj proti alergii aj ako umelé slzy ak by mala vysušené. Teraz neviem co mam robiť. Mam pocit, že sme urobili všetko možné a moje dieťa stále trpí... Dnes sa mi sťažovala, že ju boli hlava. Nemáte niekto podobnú 9?
@semtexka1 pravdepodobne alergia. chvilu trva, kym antihistaminika zaberu
ak je to alergia, chvilu trva, kym prejavy ustupia. moj 3r syn mal upchaty nos a dostal od dr. aerius, ktory zabral az po 4-5 dnoch. vraj to tak moze byt, ked sa nasadia lieky proti alergii uprostred sezony.