Dobry den, mame cerstvo 1rocnu dcerku a od 9 mesiacov sa trapime vkuse so zahlienenim od prekonania 6tej choroby.Takmer pravidelne chodime k nasej pedi, uz viac x mala vytery z nosa aj z hrdla.Aj krcna jej uz robila vyter a 1x jej bol zisteny streptokok, mala atb., uz to bolo skoro ok,ale kedze ma este 3 starsich surodencov medzi nimi aj skolkara kt.zas nieco doniesol zo skolky,opat sme boli na zaciatku
Potom sme boli opat u krcnej,davala jej aj sondu do nosteka,lenze nosnu mandlu pre hlieny ani nevidela,ale na 100%ju ma min.zvacsenu🤦♀️
ma uz aj alergolog.vysetrenie za sebou, vysledky su vsetky v poriadku... je pravda ze jej isli vrchne 4zuby naraz a teraz opat 4stolicky naraz a moment.opat skolak nieco dovliekol zo skoly,tak takmer vsetci kasleme.Nic nerobim len cistim nos s morskou vodou a odsavam, uz ma hysaky pri tom(ved sa ani necudujem 😪) viem,ze to tiez nie je dobre furt odsavat, ale ked jej vkuse tie sople idu...teraz je pre istotu zahlienena aj hore aj dole😭
Uz ani dr.nevie co robit.Nemal niekto nieco podobne,resp.co vam pomohlo,alebo ako jej pomoct?dakujem 😔
@weronika2306 je to ozaj uz na nervy,lebo jej tak chcem pomoct a neviem uz ako😪 ale je pravda ze sme uz 2x prekonali covid, 1x mala urcite a 2x sme uz test ani nerobili, tak neviem ci je to tym prekonanym covidom,alebo coho dosledok toho nekonecneho zahlienenia 😔
Ahoj máme to isté ...od septembra je malý vkuse zahlieneny , všetko možné skúšame rôzne ATB mal a nič nepomáha :( prelieči sa z jedného dostane druhé a stále dookola
@lilijana moja to isté.Je neuveriteľné množstvo bacilov,baktérií,vírusov,ktoré sa v kultivácii nemusia hneď objaviť,napr.hemofilus čo dokáže dlho kolovať v celej rodine.Skus Solmucol,môže sa užívať dlhodobo na rozdiel od podobných mukolitík,detičky ho dobre znášajú
@kubkovamama aj ten som teraz davala,ale po 3dnoch som ho vysadila,pretoze ju to este viac zahlienovalo,pritom solmucol neraz uzivali starsi synovia a bolo vsetko o.k. My uz mame doma snad malu lekaren 🤦♀️
@lilijana veď to najhoršie keď nevieme ako pomôcť, ja som si zo začiatku myslela aj že to môže byť covidom no keď sa nám aj ten rok opakuje všetko tak neviem už .. skúšala som tiež všelijaké sirupy mastičky, colostrum, difuzer mám zapnutý a nič , nevidím nejak zlepšenie 😭
@lilijana
@lilijana ahoj, my sme to mali min.rok presne tak isto, dcérka prekonala šiestu chorobu, neskôr som ja dostala covid,(pravdepodobne ho mala aj ona) , a od vtedy sme sa nevedeli zbaviť soplikov,až na jar, celú zimu som len utierala,preplachovla, odsavala 🤦 .. a ten rok sa nám situácia opakuje 😭 ,od septembra ideme opäť v Tom kolotoči, keď sa nám podarí zbaviť kašľa a soplov, vydrží byť týždeň zdravá a zas jej tečie z nosa..ja už som z toho na prášky 🤷 ,taktiež máme alergo v poriadku a ORL min. Rok. Bolo tiež ok..