Ahojte , mám mesačne babatko a takto mu rastu vlásky - len do polovice hlavičky …
Prosím povedzte mi že sa to upraví a neostane to takto …
Foto nižšie v komentári.
Ďakujem
Moze nemusi a tu deformitu lebky riesite uz ze?
Nestresuj sa ,môj malý mal rovnako capatu hlavu viditelne ...teraz ma 11 týždňov a veľmi peknú gulatu hlavičku priam až dokonalý tvar ..A ver mi ze som sa veľmi bala..ale tiež pediatricka povedala,že je to ok ..A naozaj je..
A ešte k tomu ,samozrejme ,že časom bábätku dorastu vlasy 🙂 ja som bola plesoun do dvoch rokov a čuduj sa svete ,mam tak husté vlasy ,že kadernícky majú so mnou celkom problém🙂
Budú dorastať nové 🙂 tým by som sa netrápila.
@katka3212 Radsej by som necakala a pre istotu sa objednala k odbornemu lekarovi, aby hlavicku pozrel
@adrianka2606 ďakujem , objednáme sa
Dcéra mala rok holú hlavu, teraz má 15 rokov a vlasy tak husté,že musí dať riedit
@euka210
@adrianka2606
@marcellka32
Takto to ma z predu . Ste ma trošku postrašili s tou hlavičkou
@katka3212 Radsej treba ist cim skor a raz zbytocne a budes kludna, ako nieco zanedbat a potom lutovat
@katka3212 áno mal ..keď mal 8 týždňov som na to upozornila lekárku, že ma zvláštnu hlavičku..všetko prehmatala, odmerala a nakoniec mi povedala,že úplne v poriadku ,že aj ja mam capatu hlavu 🙂 A nie nemám 🙂
A prešiel necelý mesiac a krásne ako priberá sa mu to zagulatilo a nič nie je vidieť..ak chceš mat kľud, tak to rieš, ale ver mi ,že pediatri hlávku pozorne sledujú..
@katka3212