Divný kašeľ trojročného syna

bubuzu
1. jún 2022

Ahojte, potrebovala by som radu. Pred dvomi týždňami sme veľa dní cestovali autom. Syn začal pokašliavať a trochu zachrípol, brali sme, že to bude najskôr z klímy v aute. Kašľal hlavne v noci a keď spal v autosedačke. Potom sa to trochu zlepšilo. Ale teraz mám pocit, že to zas ide k horšiemu. Kašľe veľa v noci a ráno, cez deň skoro vôbec nie. Nesoplí, ale keď ho pozorujem pri spánku, tak to trochu vyzerá, že mu poležiačky steká soplík a preto vždy chytí záchvat kašľa. Ako mu pomôcť? Teplotu nemá, soplík viditeľný tiež nie.

janinah
1. jún 2022

To bude skôr alergia.skus na noc dať antihistaminikum.ci bude lepšie.

bubuzu
autor
1. jún 2022

@janinah Alergia ale nedáva moc zmysel, kedže kašle v noci v posteli, kde sa nič nezmenilo. Plus kašľal aj počas cesty v aute v sedačke, aj počas nocí keď sme boli mimo domu na naozaj úplne odlišných miestach, čiže ich nespája žiaden spoločný alergén. Tým to nebude. Ale vďaka za zamyslenie, vážim si to.

evuska135
1. jún 2022

@bubuzu aj moj od marca sa vkuse trapime.
Najprv bol len kasel, teraz aj sople uz 2tyzne a rano brutalne hlieny. Tiez si myslim ze ma asi alergiu

bubuzu
autor
1. jún 2022

@evuska135 A kašle aj cez deň? Lebo ten môj viac menej len keď leži

zorkahorka
1. jún 2022

Ja mam to iste. Zatekaju mi hlieny a v noci drhnem. Davam si sprej do hrdla, pomaha mi med.a snazim sa vypluvat

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janinah
1. jún 2022

@bubuzu spája...roztoče....nachádzaju sa v látkach,v matraci,postelných obliečkach,aj autosedačka má látku...presne toto sme si zažili so synom

mila06
1. jún 2022

@bubuzu aj moja dcera takto zvykne kaslat, lekar nam poradil morsku vodu do nosa. Striekam jej do nosa hlavne pred spanim a vyfukat riadne nos ak vie, ak nie tak odsat + podkladam hlavu a zvlhcujem vzduch ale to hlavne v zime. Ziadne lieky na kasel jej nezaberaju, zbytocne vyhodene peniaze. U nas ale napriklad tyzden ma sopliky, a potom cez den uz nie iba dalsich par dni drhne v noci....este aj teraz v lete sa nic nezmenilo, aspon v teplom pocasi som dufala ze budem mat pokoj, samozrejme sopliky dostane v skolke 🙄 a s nou aj dalsie nase dve deti ale ona ma akosi stale horsi priebeh...

danielahamar
2. jún 2022

Alergie, astma, reflux, čokoľvek to môže byť aj iné samozrejme

evuska135
2. jún 2022

@bubuzu v aprili kaslal iba ked si lahol a rano ked vstal potom uz nie. Dychanie mal ciste. Teraz kaslal asi aj zo soplov, lebo ked som dala sinupret pustili sa mu. Ale stale na striedacku 🙈