Divné zvuky 2 mesačnej pri častom tlačení

pacica
8. feb 2013

ahojte chcem sa spytat ci aj vase deti vydavaju zvuky pri tlaceni?a taktiez tiez to robia vkuse ako mojaq?lebo vzdy po kazdom kojeni mala zacne tlacit a vydava zvuky ako pomaly keby rodila.robi to aj v noci a ani spat sa kvoli tomu neda.robi to aj pocas jej spanku.ako ste to riesili?dokedy to bude tak mat?dakujem

xlucia
8. feb 2013

@pacica vsak to je normalne ze po kojeni kaka. a preco by si mala robit nieco proti zvukom??? sa mi rozum zastavuje. ved bud rada ze sa vie bez bolesti vykakat , vyprdiet a ze ju pocujes. aspon vies ze dycha.
nechapem co chces riesit

pacica
autor
8. feb 2013

@xlucia joj ale ked to robi v kuse?to mi nejde do hlavy a robi to ked sa aj vykaka.aj tvoje dieta to robi v kuse furt v kuse?hlavne v noci?

xlucia
8. feb 2013

@pacica to sa jej vyvija traviaca sustava, spracuva sa materske mlieko. moji to robili casto. otazku poloz inak.
znervoznuje to len teba, ale aj malu?
place? ma tvrde brucho? vie sa sama vykakat, vyprdiet? usmieva sa? saje dobre?

millatina
8. feb 2013

@pacica Ahoj, neboj aj moj malý to robí hocikedy sa tak ,,pučí,, hlavne ráno pred tým ako sa vykaká alebo aj ked je hladný v noci tak sa začne pučit v postielke ako keby tlačil a vtedy viem že uz chce papat. Teraz má 9 týzdnov a už si stihol aj pupček vytlačit von doktor povedal ze je to pruh z toho ako stale tlačí ale že je to pomerne bezné u detí niektoré to maju od častého plaču napríklad a že sa to vecsinou upraví do roka.

kattrin5
8. feb 2013

Ahoj aj moja to robila kolkokrat som celu noc nespala. Mala zasravene vetry zacala aom davat probiotika a takmer zo dna na den to prestalo

pacica
autor
8. feb 2013

V h
@kattrin5 takze treba probiotika hmmm budem musiet si ich asi poslat zo sk.dakujem za radu

kattrin5
8. feb 2013

Akde zijes? Ja tiez nezijem na sr. Najdes ich vsade pozri biogaia a ak nie hocijake infant probiotics, nam velmi pomohli zacala som ich tiez davat od 2 mesiaca a od vtedt nemame problemy ani s prdenim ani s kakanim, pred tym mi mala vkusetlacila raz sme ju brali kvoly tomu ku doktorke a ta nam odporucila probiotika a homeopatika a pomohlo okamzite

pacica
autor
8. feb 2013

@millatina upravi sa do roka ten pupcek ci tlacenie?

pacica
autor
8. feb 2013

@xlucia a kedy sa im to upravilo?neplace vlastne ani ju to nejako mozno neboli skor mam pocit ze ma tym padom slaby spanok ked to robi stale

pacica
autor
8. feb 2013

@kattrin5 zijem v anglicku;takze zozeniěm to aj tam?

kattrin5
8. feb 2013

Ani moja neplakala len proste vkise tlacila alebo co robila netusim, a probiotika zozenie vsade na svete chod do pharmacy a spytaj sa

pacica
autor
9. feb 2013

@kattrin5 ked si ich davala plakala ti alebo grcala z toho?

kattrin5
9. feb 2013

Nie vobec to su kvapky je to 5 kvapiek ani nevedela ze jej nieco davam do pusinky a ak krmis um kludne ich mozes nakvapkat do um

millatina
10. feb 2013

@pacica ten pupcek by sa mal upravit teda ten pruh..na to tlacenie mi doktorka nic nepovedala ze by to bolo nieco zle, pokial normalne kaka a papa a nema bolesti bruska tak je to normalne.