ahojte chcem sa spytat ci aj vase deti vydavaju zvuky pri tlaceni?a taktiez tiez to robia vkuse ako mojaq?lebo vzdy po kazdom kojeni mala zacne tlacit a vydava zvuky ako pomaly keby rodila.robi to aj v noci a ani spat sa kvoli tomu neda.robi to aj pocas jej spanku.ako ste to riesili?dokedy to bude tak mat?dakujem
@pacica Ahoj, neboj aj moj malý to robí hocikedy sa tak ,,pučí,, hlavne ráno pred tým ako sa vykaká alebo aj ked je hladný v noci tak sa začne pučit v postielke ako keby tlačil a vtedy viem že uz chce papat. Teraz má 9 týzdnov a už si stihol aj pupček vytlačit von doktor povedal ze je to pruh z toho ako stale tlačí ale že je to pomerne bezné u detí niektoré to maju od častého plaču napríklad a že sa to vecsinou upraví do roka.
Ahoj aj moja to robila kolkokrat som celu noc nespala. Mala zasravene vetry zacala aom davat probiotika a takmer zo dna na den to prestalo
Akde zijes? Ja tiez nezijem na sr. Najdes ich vsade pozri biogaia a ak nie hocijake infant probiotics, nam velmi pomohli zacala som ich tiez davat od 2 mesiaca a od vtedt nemame problemy ani s prdenim ani s kakanim, pred tym mi mala vkusetlacila raz sme ju brali kvoly tomu ku doktorke a ta nam odporucila probiotika a homeopatika a pomohlo okamzite
Ani moja neplakala len proste vkise tlacila alebo co robila netusim, a probiotika zozenie vsade na svete chod do pharmacy a spytaj sa
Nie vobec to su kvapky je to 5 kvapiek ani nevedela ze jej nieco davam do pusinky a ak krmis um kludne ich mozes nakvapkat do um
@pacica vsak to je normalne ze po kojeni kaka. a preco by si mala robit nieco proti zvukom??? sa mi rozum zastavuje. ved bud rada ze sa vie bez bolesti vykakat , vyprdiet a ze ju pocujes. aspon vies ze dycha.
nechapem co chces riesit