Divná koža po zoškrabaní znamienka

misov
5. máj 2022

Ahojte baby, synovi sa spravila na ruke na koži divná vec. Nevieme, či si zoškrabal vyrážku, znamienko, alebo niečo podobné. Celkom sa bojím, že by to mohla byť rakovina. Snáď nie. Máte s niečím takým skúsenosti? Čo to môže byť a ako by ste to liečili? Ďakujem 🙂

arriana29
5. máj 2022

@misov ja by som to liečila po konzultácii s dr. Nie mamičkami s mk. Naozaj v dobrom myslím

kulumulu123
5. máj 2022

@misov mozno by pomohla konzultacia s lekarom a nie so zienkami vesticami na mk??

misov
autor
5. máj 2022

@arriana29 dakujem ale toto je urgent, zajtra ideme k lekarovi ale zatial som chcel aspon nieco

luccija
5. máj 2022

@misov to vyzerá ako normálna chrasta.Ty ani on neviete či tam mal znamienko?

misov
autor
5. máj 2022

@luccija ja svojho syna vacsinou nepozorujem az tak do detailov... nebolo by to uchylne?

luccija
5. máj 2022

@misov tak on si na ruky vidí snáď vie či tam mal šošovicu?podľa chlpov si myslím, že to nie je malé dieťa.Uchylne či skôr divné je tu písať urgent a pod.. .

lenqua_12325
5. máj 2022

Násilne odtrhnutá chrasta? Zahasená cigareta o kožu?
Toto nebude na urgent . Skôr na rozhovor.

dzulli1980
5. máj 2022

Mne to príde ako normálna chrasta, nemá to opuchnuté, nemá okolie začervenané ... kvôli tomuto by som určite nehysterčila.
@misov

zdenka11081983
6. máj 2022

@misov prepáč, ale preco by to malo byt uchylne? Uz zasnem nad otázkami. Napr my často chodievame aj ho lesa, na prechádzky, moje baby sa mi dakedy aj kuknúť dajú ci náhodou nemajú kliešťa. A vedia, ze čokoľvek sa im nezdá majú za mnou prísť. A treba ist k lekárovi..

nelca0510
6. máj 2022

@misov nie je to uchylne. Znamienka by sa mali každý rok dať lekárovi prezrieť, a ty ako matka by si mala aspoň vedieť kde sú veľká znamienka a keď tak pozrieť či sa nezvacsuje,nezmení tvár,nezačne červenať a podobne.

adela94
Odpoveď bola odstránená
Zobraz