Baby pomoc prosím. Dcéra 2,5r vstala ráno o piatej, vyzerala byť ok. Medzi tým ako som jej robila raňajky tak utekala grcat nad vaňu. Mala iba biele sliny a trošku vodovej grcky. Papať ani piť nechcela. Pol hodinu na to ju napínalo a už vygrcala žlč. Baby čo mám robiť? Teraz a mne zaspala tak ju mám na gauči pod dekou. Chorá nie je. Teplotu nemá. Včera na noc mala mlieko, to máva vždy, pred tým francúzske zemiaky. Tatko si okolo piatej otvoril chipsy a asi jedla aj mala no to mi nepovedal lebo vie že ich má zakázané. Baby nechať ju spinkať či nasilu podať piť?
@vikusjk našťastie sa z toho vyspala a už je dobre. Hneď si pýtala jesť a piť tak dostala trošku vody a potom kúsok z rohlika. Nevyvracala sa tak na obed mala varený zemiak. Strašne ma to vyľakalo, som rada že je už ok
Nechaj ju vyspat. Ked vstane, tekutiny podavaj len po lyzickach. Ked sa napije viac hltov naraz, moze sa stat, ze to za chvilku cele vygrca. Cize castejsie, ale len dve-tri lyzicky, idealne caj s cukrom (kvoli energii). Dnes by som jej dala taku dietku, suche piskot (alebo namacat do caju), ak to zvladne a nebude uz aspon dve-tri hodiny grcat, mozes skusit polievku - idealne jemnejsi vyvar bud s drobnou cestovinou, alebo bez, nic mastne ani tazsie stravitelne. A pomalicky zavadzat ostatnu stravu, ale este den-dva taku dietnejsiu. Neboj sa, bude ok.