Ahojte moje 1,5 ročne dieťa zjedlo piškóty pre.psov. Manžel ma upokojuje nech nestresujem,že sú to rovnaké piškóty ako pre ľudí len drahšíe a s menej cukru. Však to bude ok? Prešli dva dni, dieťa nemalo žiaden problém, ale čo nebude mať z toho problém do buducna? Prosím len normálne.odpovede,dosť sa tým trápim
@patus_2 veď to že chutili a ja stresujem dva dni ach
A ako čo by mu malo byť? Nepremeni sa na psa neboj 😉 Nič mu nebude!!!!!
My sme s kamoškou skúšali klasické granule 😅 cca rok 1996, zatiaľ sme tu. Ved psovi nakupujete otravu, nič mu nebude.
Tak píšeš jak by zjedol otravu pre myši 🙈nič sa nestane malému a manžel má pravdu 😉
Ujo ma predajňu pre psov a mačky tam sme sa toľko granúl a všetkého jak deti najedli ze 😂😂😂😂
Moje deti už niekoľko krát ochutnali granule aj psie piškóty, boli zvedaví a žerú to ich miláčikovia tak prečo by nemali ochutnať.. 🤪 veď aj psi radi ochutnajú ľudské jedlo na stole, hlavne nás pes rád vyuzije každu voľnu nestráženu chvíľu a zožerie čo tam je..
Čo akože reálne sa bojíš že by sa mohlo stať?
Pozerala som si zlozenie jednych piskot pre psov, nic jedovate tam nie je, teoreticky len tazsie stravitelne. Ale kedze uz presli 2 dni, tak asi ani to.
@jana_eyre_2 Tak ja chapem otazku, psov nemam nastudovanych, ale macky ano a viem, ze pre nich su niektore bezne ludske veci jedovate - napr. cibula, cesnak, hrozno. Autorka sa asi bala, ci tam nemoze byt nieco, co pes moze, ale clovek nie.
@marianarem presne tak 🙂
Baby dakujem, upokojili ste ma. 🙂bála som sa čí tam nieje niečo čo pes môže a clovek nie...
@marianarem áno sú aj pre psov niektoré ľudské potraviny jedovaté, avšak to čo sa dáva psom je všetko jedle ľuďmi, pretože suroviny sa používajú take iste aké jeme my, s výnimkou surovín ktoré nie sú vhodné pre zvieratá..
Vôbec nestresuj moje deti zjedli bežné také co dávali psovi, kúpené pre zvieratá nič sa nestane.Moje deti už aj granule skúšali a sú zdravé.
Nič mu nebude.
Ja som pár už tiež schrúmala, omylom 🤣
@marianarem lenže taká vec neexistuje, nie je nič, čo by pec mohol a človek nie
ak nezacalo stekat naco tolko trapenia :D chces aby tvoje dieta bolo raz take uzkostlive ako ty? ach jaj
Neboj, nic sa nestane.🙂
Vsetky pisete o zlozeni, ano, aj to je dolezite, podstatnejsi je vsak fakt, ze nie je zlozka ako zlozka - tie urcene pre zvierata nemusia splnat take prisne kriteria ako "ludske", rovnako tak je to s narokmi na proces vyroby - hygienu napriklad.
Zlozenie piskot pre psov je totozne s tymi ludskymi,akurat je tam menej cukru. To dietatu isto neublizi.
Dva dni stresunes? Veď to už isto vykakal
Vzhľadom na kvalitu dnešných ľudských potravín, sú tie piškóty pravdepodobne kvalitnejšie ako pre ľudí. Nič mu nebude.
Nič sa nestane, iba začne stekat. 🤭 Za dva dni to už je aj strávené.
Nic sa mu nestane, poznam dospelych, co si kupuju specialne bisquity pre psov a jedia ich … nejake eco bio raw zlozenie … este nezacali stekat
@mandzula No neviem,ked sa predava prebalovane maso,maso so salmonelozou, kaziace sa maso sa namoci do grilovacej zmesi a pod.,to asi nebude nahodne zlyhanie ludskeho faktora. V pekarni sa vysype na zem plech s pecivom - sups to do regala. Deti zjedia kadeco zo zeme, pojedia piesok a strk z pieskoviska.Kamoskin maly zjedol z chodnika rozmocenu nakusnutu piskotu. Fakt si myslis,ze linka po ktorej isli psie piskoty je taky problem?
Nestresuj 😁 niektore jedlo pre psa je zdravšie než to pre ľudí 😁
@konikmodry111 presne tak. Na zs som mala kamosku,,ktora sem tam.par granuliek ochutnala. A to bolo 20 rooov dozadu.
@iwesska to, co opisujes, je presne to zlyhanie cloveka, pretoze clovek rozhodne, ze sa pojde proti pravidlam, legislativa hovori nieco ine. Pri piskotach neviem, pri granulach pochybujem, ze to musi splnat "ludske" standardy, rovnako pochybujem o standardoch, co sa tyka kvality vstupnych surovin.
Vraciam sa vsak k prvej vete svojho prveho prispevku, nemyslim si teda, ze pozitie par piskot moze dietatu uskodit, no zaroven trvam na tom, ze z hladiska kvality pouzitych surovin a vyrobnych standardov nie je psie zradlo totozne s tym ludskym.
Ja som kúpila mačkám nové granule, dosť drahé tak reku čo to je 😁 tak som jednu dala do úst a som tu 🤣🤣🤣 samozrejme som granulu nejedla 😁😁😁
🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 áno tvoj manžel má pravdu sú to tie iste piskoty ako pre ľudí normálne v potravinách. Ach to keby zjedlo granule ako sme jedávali my kadečo keď som bola mala, plnú misku granúl. To by si chytila asi infarkt prepokladam 😀😀😀
Ako malá som ich tajne vyjedala psovi 😁
Priznanie po 25 rokoch 😂
Pozri zloženie. Určite nejaká múka, vajcia, škrob, vláknina, doplnené o minerály. Nič mu nebude. Chutili mu?