Ahojte 2 ročné dieťa mi vypilo ten malý bublifuk čo sa jej môže stať? Nevšimla som si to a dala som jej napiť mlieka 250ml.
@19paulinka7 kolko toho bolo ? ja ked som bola mala tiez som pila z neho celkom dost, akurat ma bolelo brucho, neviem mozno ma aj prehnalo :D
ja som to vypila v skolke na dvore :D
Ahoj, môžeš prípadne zavolať sem https://www.ntic.sk/
@19paulinka7 +421 2 54 774 166 (toxikologicka linka) vem si do ruky ten bublifuk a zavolej na toto cislo. Bez dohadu budes vedet, na cem jsi 🙂
@19paulinka7 ja si myslím, že je to len silnejsi mydlovy roztok. Asi bude mať hnačku.
@19paulinka7 ten original bublifuk by mal byt neskodny, aspon to tak bolo pisane na tom, ktory sme my dali detom. Ale inak by ho to malo len prehnat, zajtra sa tes na vyspricovane wc mozno 😁
@19paulinka7 nuz ako sa to vobec mohlo stat.????
chapem asi mas 3 deti a nestihas...
zavolaj na pohotovost.drzim palce
@bublinka1426 akoze úplne normálne sa to mohlo stať ,je to dieťa...
@prirodalieci tento malý to bol ale už ju aj prehnalo
@eternity24 áno mala hnačku už
@bublinka1426 jak ako by sa to mohlo stať. Normálne maminka sa otočila a bolo. Nie je fyzicky možné sa pozerať na dieťa 24/7. Moja sa mi naposledy tak rozbehla, že sa oplieskala o francúzske okno. A ako som tomu mala zabrániť podľa teba?
Autorka neboj sa, bude ju možno len bolieť brucho. Neviem aký ste mali, ale pokiaľ mám správne info, mali by byt podľa nejakých noriem eu netoxicke. Maximálne bude trošku bolieť brucho a možno bude prdieť bublinky :D
@lavender94 áno bol to len tento malý a už ju aj prehnalo
@19paulinka7 teraz som niekde čítala, že v eu by to nemalo byt toxické, ale neviem nakoľko je ta info pravdivá. Podľa mňa aj jej nebude veľmi zle, že by mala bolesť alebo silnú hnačku celý deň nemusíš stresovať.
@lavender94 ďakujem veľmi pekne za odpoveď
@19paulinka7 Ked mala moja dcera 1 rok a bola som v porodnici s mladsou, po prichode domov som nasla vo vani mokré malej oblecenie. Muž povedal ze mala sa napila bublifuku a povracala. Nič ine sa jej nestalo.
@19paulinka7 volaj narodne toxikologicke centrum nonstop linka,tel.cislo ne internete najdes.
@dceramamababka moju len prehnalo
Tak je to chemia, takze klamala by som, keby som napisala, ze to je neskodne. Odporucam skonzultovat telefonicky na pohotovosti....