ahojte. krpec ma alergiu na KM a vsetko z toho. tak sme to obmedzili. Lenze ma stale suche miesta, ktore uz neviem cim mam natierat. Dtale si ti skriabe az do krvy pomaly. na noc mu davame sirup proti svrbeniu ten sa dava len raz za den. uz neviem cim ho mam natierat aby sa tak neskriabal a hlavne aby mu to trosku ustupilo. dajte rady prosim lebo sa uz zblaznime s krpcom 😣
zjavne mu skodi aj nieco ine... musite zistit co to je. nam pomaha sudocrem
ahoj mi mame presne to iste..cela doskriabana..tiez mame alergiu na km..najviac sa skrabe na brusku a chrbatiku a na krku..strasne cosi..kremujem ju s biodermou aj sprchac mame od toho..tak trocha lepsie..
My este nemame potvdenu alergiu, ale na testy sme boli, tiez sa skrabe, nam najviac a uplne super pomaha sudocrem. Po kupeli ju riadne natriem a krasne sa jej to stiahlo.
Ako obmedzili? To musite uplne vylucit vsetko mliecne aj stopove mnozstva aj ovcie aj kozie proste vsetko mliecne inac sa nevylieci a driapat sa bude pretoze bud vylucite mlieko alebo nie tam obmedzenie nepomoze
ja som tu raz citala ze na podrazdene zinkova mast (myslim ze sudocrem urobi tu istu sluzbu, ale zinkova mast za mna je lepsia 🙂 - cize treba zahojit podrazdenie a potom pripadne premastovat. ale samozrejme zistit pricinu podrazdenia a riesit preco vznika, nie len dosledok podrazdenia.
tak som sa zle vyjadrila ma vylucebe km. ma vsetko lactofree. u alergologicky vysli testy len na to km. ale stale sa drape. mam aj iny prach taky bio detsky z dmky a zehlim aj. premastovala som do teraz len indulonou alebo obycajnou zltou vazelinou. vcera mi mama doniesla taky drahy krem smrdi jak slak tak skusam aj ten. ten sudac ma napadol davam mu ho za koleno kde to ma take väcsie. tak skusim to na cele telo
pozor na to, má alergiu na mlieko alebo laktózovú intoleranciu. Lebo to sú dva rôzne diagnôzy. Pri alergii lactofree mlieka tiež nemôže.
@bobana297 skus si precitat: https://www.modrykonik.sk/kvasinkova-infekcia-u...
Nám dali v lekárni Bephanthen Sensiderm krém na svrbiace vyrážky. Myslím že to pomohlo.
Ahoj moze to byt aj alergia na vajce soja atd atd. Mlieko nestaci eliminovat treba ho uplne vylucit. My sme hk vysadili a az pk 6 tyzdnih som videla vysledok. Treba vyckat a vsetko dopodrobna sledovat. Ja viem he to tazke ale da sa. Nam pomahaka obycajna modra indulona na premastenie akk stvorena a plus skincap. Na svrbenie fenistil ale pi tyzdni nulovy efekt. Ide aj jar aj to moze zacat robit problemy.
Nam pomaha Indulona, nechat vstrebat,navrch ichtamolova mast. A nie je len obmedzit ale uuuplne vylucit kravske mlieko vo vsetkych formach, od masla jogurtov, mlieka, vsade kde je naznak mlieka.