Pláče mi moc zachadza malinka moc my pláče mám strach prosím poraďte my
Fukam ale aj tak Bola som stim aj u doktora on povedal že to je normalne
@ivankamirgova aj mne to robil syn teraz to už nerobí. Keď to robil fúkla som alebo z vodičkou potrieť tvár. Doktora tiež povedala že je to normálne.
Ona zostane až modra
@ivankamirgova brat sa takto zachádzal keď bol malý mal šelest na srdiečku
@ivankamirgova môj tiež zostal modrý tak som sa bála že som sa snažila ho nenechať plakať. Doktorka na to že detí zvyknú toto robiť že časom to prejde... Teraz to robí už len občas
Dakujem vam
Ano aj moja to robila od 9mesiacov do 3rokov.Tiez sme boli u neurologa a kardiologa .Srdce v poriafku a neurolog povedal ,ze do 3rokov to prdejde.Mal pravdu.Moja sa zachadzala aj 5xdenne.Musela som ju štipnuť do lička .Modrela ,ale bolo mi vysvetlene ,ze dieta nevie plakat a dychať naraz preto sa to deje.Niektore aj odpadnu,našťastie to presloDrzim palce aj uvas nech to rychlo prejde..
@ivankamirgova piskni na píšťalku, alebo fukni do pusy, alebo rýchlo zdvihni a potoc niečo nečakané treba spravit
@ivankamirgova pozri si afektívne záchvaty niekedy je fajn otočiť dole hlavou nech sa mozog prekrvi a neodpadne len ju netreba ľutovať mojkat, lebo deti to zvyknú zneužívať a plaču potom za všetko.
@ivankamirgova ja som sa zachádzala keď som bola malá, u mňa pomáhalo keď mi povedali moje meno, že ma oslovili menom. Treba zistiť na čo reaguje, niektoré dieťa reaguje na fúknutie, niektoré na štípnutie a iné...
Dakujem
fukni jej do očí..