Dieťa sa hádže o zem

4. okt 2023

dobry vecer, chcem sa opytat matiek ci ma niektora dieta ktore je ked je nervozne sa hodi o zem a tym si udiera hlavu a potom kvoli tomu place, mam dceru ktora ma skoro rok za dva tyzdne a toto robi asi posledne 3 tyzdne pravidelne cez den uz som z toho zufala pretoze ma vsade modrinky. Nieje v mojej sile ju mat stale pri sebe aby som ju chytala a dotoho mi doma beha este jedno dieta, povedzte mi ze je to len trucovanie a to prejde alebo jej mam kupit prilbu? nemoze si nejako ublizit?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikpa
4. okt 2023

No hej, môže si ublížiť. Ale tak snáď ma taky cit, že si nerozbije hlavu na štichy. Náš tiež chodil jednu dobu stále s modrým čelom. Trvalo to asi rok, je to obdobie vzdoru. Skús jej ponúknuť alternatívu ako sa vyventilovat keď to zas na ňu pride. My sme malého naučili, že môže búchať päsťou, nie hlavou. Alebo mal plyšáka a toho búchal o zem. Inak zvláštnu pozornosť tomu nevenuj len podľa možnosti stráž aby si neubližila. Prejde to, dovtedy veľa trpezlivosti.

autor
4. okt 2023

@sheila121 😂😂😂asi hej asi by jej vadila myslela som to zo srandy a zufalstva

autor
4. okt 2023

@nikpa ved toho sa bojim vsade mame rohy a ked tak buchne ved to si moze roztat ah boze niekedy je to fakt narocne s detmi

surama
4. okt 2023

Je to len obdobie a prejde to, ale ano, moze si ublizit. Moj to isty cas robil a uz som bezala ho chytit, lebo on si myslel, ze cim silnejsie udrie, tym viac ma "potresta". Preslo to z dna na den.

any3108
4. okt 2023

Môj to robí tiež, teraz má rok a pol, a robí to s prestávkami asi od 10m. Všimla som si, že hlavne vtedy keď ho trápia zuby tak sa rýchlejšie rozculi a vyvrcholí to tým že si búcha hlavu. Moj nemá problém sa rozbehnúť aj oproti dverám a tam si ju buchnúť. Verím, že to aj u vás aj u nás prejde čím skôr.