Ahojte potrebovala by som poradiť. Kamaratkina dcérka ma 17 rokov a začala o sebe tvrdiť, že je muž. Taktiež obliekať, vystupovať ako muž. Kamarátka ju vzala k lekárovi a museli na rôzne vyšetrenia a bola jej diagnostikovaná porucha F64.0 čo je stav nesouladu mezi psychickým a tělesným pohlavím. Popravde kamaratkyn muž si myslí, že mladá len nevie čo zo sebou ale teraz začala, že chce okamžitu zmenu pohlavia. Ako by ste riešili takýto delikátny problém? Za odpovede ďakujem
Otazkou je ci sa da nieco take liecit...
Dá sa to liečiť a nie je to hormonálna porucha. Baby najskôr si niečo prečítajte potom o tom niečo píšte. Moja kamarátka mala presne tento problém bohužial inak ako zmenou pohlavia sa to riešiť nedá. Ona síce bola chlap a chcela byť žena ale psychicky bola na tom tak strašne zle, že si bola schopná urobiť kastráciu. 3 roky behala k doktorovi kím všetko vybehala ako je to ohubu a navyše nie je už najmladšia a to sa odrazi aj na veku takže ak mladá chce zmenu pohlavia má slušnu šancu sa k tomu približiť a nevyzerať ako mutant dvoch pohlavy.
asi by som sa zbláznila. Je to hormonálna porucha a treba to liečiť. Osobne by som navštívila všetkých odborníkov aj alternativistov... Je už dosť odborných výskumov na túto tému, treba hľadať (samozrejme nie v slovenčine 😉 )