Dobry den mala mi zhltla 1 vlas nestihla dom ho vybrat hocijak som sa snazila prehltla to moze sa jej nieco stat?
Ja už fakt nemôžem niekedy z týchto otázok 🤦
Nemá sa absolútne čo stať zo zjedenia vlasu.. žalúdočná kyselina si ani nevšimne že ho rozložila..
juj moja, tolko bordelu ti este poje, ked bude s tymi zaslintanymi rucickami pochodovat po 4 po byte a potom si ich cpat do ust.. 🤷♀️😁
Počkaj keď ti začne jesť piesok, skalky, nebodaj chrobáky vonku 🤦
@klaudi77 Moj v istom veku (cca 10-16m) vlasy cielene vyhladaval. Do beznej stravy sa mu nechcelo, zato ked niekde zbadal vlas, isiel po nom 🙈 Dokonca ked som isla vysavat, tak rychlo este zacal hladat vlasy a smeti, co by si dal do ust :D
“Nikdy nevieš, z čoho priberieš” 🤷🏻♀️😅
Naša už dva krat vykakala dlhší vlas , nerozlozilo ho v žalúdku, a nič sa nestalo .
Ako mala som jedla vlasy a nic sa mi nestalo, proste som stvornozkovala a zbierala ich po zemi. Proti gustu ziaden disputat. 🙂 Doteraz nechapem co mi na tom chutilo. Deti maju asi dost zvlastne napady.
@halci … Bez komentara, ja som jedla psovi granule (vraj🙂) Gurmanky 😅😅👏🏼
Bez komentára ste tu všetky odpovedajúce, je normálne že sa matka boji o svoje dieťa aj pri takej banálnej veci ako je zjedený vlas. Keby nemala obavu nepýta sa.
@somtunovaa tiež pozerám na tie odpovede. A zjedený vlas mi nepríde až taký banálny. Dúfam, že dieťatko ho bez problémov vykaká vďaka veľkosti tráviacej sústavy. U menších živočíchov môže spôsobiť uhynutie. U malého psa alebo mačky by teda dôvod na paniku bol. Na jar sme z tohoto dôvodu prišli o kura. U ľudí s tým nemám skúsenosti. Záleží aj aký bol ten vlas dlhý, čím kratší, tým lepšie. Verím, že dieťatko bude v poriadku.
@somtunovaa aj ze sa matka boji je normálne, aj ze je matka hlúpa je, žiaľ, normálne. Žiaľ hlavne pre to jej dieťa. 😥
@klaudi77 nie nemôže vlas je biologicky materiál
@viestta keby ešte používali poniektore okrem obsahu mozgovne aj empatiu bolo by to ideálne.
@somtunovaa dakujem za normalnu odpoved🥰
@klaudi77 vlas? A co by sa jej malo stať? Však to ani necítila pravdepodobne