Potrebovala by som pomoct od niekoho kto ma skusenosti. 11rocny syn bol v pondelok operovany laparoskopicky na slepak. Pri prepustani z nemocnice povedali ze jest tekutu stravu aspon 2 tyzdne. Ale ako sme prisli domov, on je chudak hladny, stale by nieco jedol. A vobec netusim co mu robit. Zeleninovy vyvar, zemiakove pyre, jogurty.... Moze aj puding, krupicovu kasu? Co este ste jedavali? Dakujem za rady
@unique ja som bola tiez, sice normalne a aj takto ma poslali domov....ze dietu drzat, ale nikto nic k tomu nepovedal....vydrzala som asi 3 dni na diete a tekutej strave, ale pre to, ze som bola hladna a nakoniec aj 3 detom varila normalne a sebe len tekute, som sa na to vykaslala a zjedla to, co mali deti....samozrejme nie sa napchat na prasknutie, ale s rozumom a radsej viackrat mensie porcie.....
@unique ..mojmu 15 r. Tiez pred mesiacom vyberali, mohol nekorenene lahko stravitelne jedla…varila som mu ryzu, zemiak kasu, ryby, mlete kuracie maso na stave, puding dostal este v nem., krupicovu kasu tiez…polievky kremove…vyvar so zeleninou…vsetko ojrem vyprazanych a tazko stravitelnych jedal…