Dieťa opisuje, že vidí ďalej od seba televízor

miriam7979
25. jan 2024

Ahojte prosim dcérka my dnes vecer sa sťažovala no lepsie povedané spominala ze sa jej zdá niekedy ked pozerá televízor ze ako keby je ďalej od neho ale az neskor ked dlhšie pozerá po chvíľke ze ako keby je televízor ďalej od nej…nerozumiem tomu co ako😂mozno blbosť úplná ale nechcem nieco zanedbať ak by mala daco s očkami…skusala som jej aj dat citát do diaľky a tak to videla vsetko aj citát do blízka vidí…tal neviem 🤷🏼‍♀️

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miriam7979
autor
25. jan 2024

@taynee 7 rokov ma a iba s tv hovorí 🤷🏼‍♀️co to moze byt?

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miriam7979
autor
25. jan 2024

@taynee tiez si myslim aspon dufam …pýtala som sa jej presne to ci vidí dobre na tabuľu a ze ano …reraz je chora tak je doma a viac pozerá televízor tak podla mna mozno aj to dlho je doma :( a dakujem 🩵

daniela2202
25. jan 2024

@miriam7979 dvojité videnie možno, smer očné

msnesquik
25. jan 2024

@miriam7979 aj ja som toto mavala ako.mala, dokonca som si to sama vedela tak vyvolat, ze sa tie veci vzdalovali atd, casom to preslo

miriam7979
autor
25. jan 2024

@msnesquik ako dojde my to cudne teraz som sa jej pýtala a mna videla troska ďalej ale PSA co bol bedla mna nie nechapem tomu a potom vravi ze vidí ma normálne …ako normálne mam z toho obavy 🤦🏼‍♀️ma vystresovala neviem …tak myslite ze je to ok?

naafty
26. jan 2024

@miriam7979 Tiez sa mi to v detstve stavalo. Pri pozerani telky sa nieco v mozgu aktivuje a ty mas zrazu mierne neprijemny pocit, ked vidis telku mensiu a dalej od seba. Podobny pocit ako déja vu. Po chvili to prejde. Po urcitom veku sa mi to uz nestavalo (10-12r).

sterea
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domininini
26. jan 2024

@msnesquik presne aj ja uplne

nelka93
26. jan 2024

Ja to mávam napríklad tiež niekedy, môže to byť aj pridruzeny problém k migréne