Dámy,
Naše dieťa otvorilo sudocrem, vložilo doň ruku a olizlo.
Môže sa niečo stať?
Vďaka
Ahoj, urcire sa nemusis bat 😊 nevravim, ze by si ho mala dietatu natierat na chlebik 😄😊 ale urcite sa dietatku nic nestane, ak ho len olizlo 😊 neboj sa, este toho neocakavane ochutna.. 🙂❤️
Aj naša sa skúšala plus sa s nimi natiera vždy keď ho zbadá😄
nic, bud v klude.
bud rada, ze len to.. moja s nim natrela pol izby 🤣
Moj mal chvíľku take obdobie, že jak ho videl, hned ho chcel jest. Pacila sa mu moja reakcia.. tak som prestala reagovat, nechala ho ochutnat.. nechutilo, prestal s tym :D
Moj si predmedavnom vytlacil krem na telicko do ust 😅...ale neboj,nic sa nestane
Nie v zlom , píšem to preto lebo už dávno som sa nad tým zamyslela 😀 aj po internete kolujú fotky ako sú deti potreté sudokremom alebo ako ho ochutnajú atd . Nedávno to na ig pridala aj jedna influencerka . Mna len vtedy napadlo ako sa vôbec tie deti dostanú k sudokremu???😀😀😀 toto nepochopím ja mám sudokrem vyložený v kúpeľni v poličke keďže viem že deti majú radi sudokrem😀
@anavixy dikiii za podporu 🙏 áno, bol na posteli, keď sme sa ráno prebalovali
ak je to prvé dieťa - volaj pediatričke
ak je to druhé dieťa - vysvetli, že to sa nepapá
ak je to tretie a ďalšie dieťa - spýtaj sa či bude aj desiatovať alebo si môžeš urobiť kávu
Sudocrem nezjedlo asi len to dieťa, ktorého mama ten krém nekupuje 😂 a také dieťa zase zjedlo iný krém na riťku..
sudocrem je zázračný objav všetkých detí 😀
moje deti si ho vykutrali a potisku sa cele ponatierali (zvonka aj zvnutra, plné ústa "sudáču" a ani nevrešťal) 😀 a ponatierali aj všetko okolo nich v dosahu tak 20 cm 😀 neviem ako je to možné ale nepoznám dieta ktoré nespôsobilo so Sudocremom svojej matke malý infarkt 😀
A chutilo mu?? 🤣🤣🤣🤣
Nas bzne olizoval indulonu ke sa k nej dostal nechtikova bola top. Stale zije 👍
Naša si dotiahla stoličku, aby si ho z tej poličky vzala a ponatierala sa. Asi máme nízko poličku 😉
Jooj, si mi touto témou pripomenula dcéru, ktorá si raz vybrala veľkú dozu Sudokrému, rizmazala ju všade ale totálne všade okolo seba kam dociahla - telo, oblečenie, podlaha, nábytok a samozrejme ho aj jedla. Keď som vošla do izby a videla tu 1,5m mazanicu na podlahe a ju ako sa tým napchava mala som dosť. Nič aa jej nestalo, až na to, že pár dní ju bolo za ním cítiť (nešlo to dole z pokožky a ani z nábytku). Ako čítam, tak viaceré s týmto mame rovnakú skúsenosť. 😀 Asi je ten Sudokrému fakt chutná vec.
@lenkakravcova žienky inak rozmýšľam... Že tá lekárnička v lekárni to asi myslela ironicky, keď mi ho predávala, ako prvorodičke pred rokom. Vraj: dávajte pozor, aby sa to dieťaťu nedostalo do úst 🤣🙏 vďaka za všetky ukludnujuce odpovede, som rada, že všetky deti žijú po ochutnaní sudocremu. Myslela som, že v sudocrem je nejaká látka, ktorá je asi naozaj viac toxická, keď na to upozornila. 🌸
Nic.