Ahojte, chcem sa spytat ci mate nejake skusenosti v pripade ze dietatko nema dobre vyvinute jadierka v klbikoch. Maly ma 6,5 mes.stym ze ako 4mes sme boli na vysetreny a mali sme v poriadku jeden klbik a na druhom nebolo plne vyvinute jadierko. Dnes sme boli u Dr.a oznamil nam ze na oboch klbikoch nema jadierka a ze za 2mes.na kontrolu..Mate nejake podobne skusenosti? Nemal by mat ziadne problemy s chodenim alebo nieco take?
Dakujem
no povedal ze nemáme nasiroko baliť, neviem je to take divne raz povie ze ma iba jedno zle a za 2mes. uz ma obe 🙂 a tak dufam ze to bude vsetko ok
Dakujem 🙂
Ja si myslím,ze bude,, su detičky,ktorým neskoršie sa dovyvinu jadierka.. no syn ma uz v auguste 9r. V tedy bolo ešte moderné baliť na široko.. teraz sa uz detičky zväčša na siroko nebalia. Maloktore sa bali.. 🙂 🙂
Mne doktor povedal ze nemam balit nasiroko ked maly nemal jadierka, nasiroko sa bali ked este niiiie su viyvinute klbiky.A tak aj bolo. Teraz v 7 mesiacoch ich uz mal.
Neboj sa, my sme chodili asi do 9.mesiaca na ortopediu kvoli jednemu jadierku...potom uz to bolo ok...
Dakujem vam 🙂 no my sme balili do 5mes. Tak uvidime o 2mes 🙂
ahoj, môj starší syn, tiež nemal úplne vyvinuté jadierka, na široko bol balený až do 9m. od siedmich len na noc,, ale nič sme pre to nerobili,, len ten vigantol a na široko.. má deväť rokov a je ok.. kebyže je s tým dáky väčší problém, myslím, že dr.by vám dal viac informácii, :D