Baby, dala som malej do ruky kúsok alobalu, nech sa pohrá. Zatiaľ som na sekundu odišla do kúpeľne. Nenapadlo mi, že za ten čas by ho mohla dať do pusy. Vrátila som sa, v ruke držala kus alobalu, ktorý si už išla vložiť do pusy. No neviem či z neho aj neodjedla:/ V puse som nič nenašla. Myslíte, že jej to môže uškodiť?
jednym koncom voslo druhym vyjde 😉 neboj z kuska alobalu sa jej nic nestane. vykaka to v neporusenom stave
@verbe naša suseda zjedla ako ročná celý obal od Fidorky.... a nič jej nebolo 🙂
vďaka baby, vystresovalo ma to. Predsa len, je to hliník..
nooo,bude kadiť salónky 😀
@verbe ked som bola s malym v nemocnici, bola tam aj mamicka s 9 mesacnym dievcatkom, ktore jej tiez zjedlo kusok alobalu...chodilo na rontgen a sledovali cis a pohybuje crevami ku konecniku a mamicka mala sledovat ci to vykakala....nakoniec to nasla v kakanicke, ale mala dostala teploty...nevedeli ci je to z alobalu, ci tam este nieco zostalo, alebo malej isli zubky....my sme isli domov, oni este zostavali...neviem kolko ma tvoje babo mesiacov,, ale sleduj ci v kakanicke nieco bude a ci nahodou nedostane teploty...
prosim ta nic sa nestane, to si este nevidela tu moju , o ktorej uz vravime, ze v minulomzivote bola bobor 🙂 🙂 🙂 🙂 ta uz bratovi vyjedla sladkosti, ktore mal schovane pod postelou aj s celofanom,cast vyplula ,pojedla papierov, travu, listy, pupavu, vyhryzla 3 centimetrovu dieru do postielky, stiahla si normalnu plachtu a pod nou mala igelitovu plachtu koli precikaniu a tie diery v tej plachte to by simala vidiet, 🙂 🙂 🙂 🙂 nikdy jej nic nebolo ,vsetko zvladla a ver mi aj tvojej nic nebude 🙂 🙂 🙂 🙂
@aadulik2110 ty si ma potešila, už som sa bála co budem robiť
@lenqua_12325
Ahoj prosim ta bolo vsetko v poriadku? Moja mala dnes zjedla presne takto obal z fidorky 🤦
@happy777 bol OK 😃
@lenqua_12325 ďakujem 🙂
Zdravím, dali sme chlapcovi (22rokov) chleba a syrokrem na večeru no chlapec spoločne so syrokrémom požul aj kus alobalu, v ktorom bol syrokrém. Chcem sa teda opýtať či mu dačo hrozí alebo bude v poriadku. Ďakujem😊
vies co vsetko deti pojedia a my o tom ani nevieme??? 🙂 nestresuj... no uz jej alobal nedavaj, nie je to najzdravsia strava 🙂...nic jej nebude...
@verbe