Dieťa možno zjedlo kúsok alobalu

verbe
24. máj 2013

Baby, dala som malej do ruky kúsok alobalu, nech sa pohrá. Zatiaľ som na sekundu odišla do kúpeľne. Nenapadlo mi, že za ten čas by ho mohla dať do pusy. Vrátila som sa, v ruke držala kus alobalu, ktorý si už išla vložiť do pusy. No neviem či z neho aj neodjedla:/ V puse som nič nenašla. Myslíte, že jej to môže uškodiť?

livocka21
24. máj 2013

vies co vsetko deti pojedia a my o tom ani nevieme??? 🙂 nestresuj... no uz jej alobal nedavaj, nie je to najzdravsia strava 🙂...nic jej nebude...
@verbe

katy1979
24. máj 2013

jednym koncom voslo druhym vyjde 😉 neboj z kuska alobalu sa jej nic nestane. vykaka to v neporusenom stave

aadulik2110
24. máj 2013

@verbe naša suseda zjedla ako ročná celý obal od Fidorky.... a nič jej nebolo 🙂

verbe
autor
24. máj 2013

vďaka baby, vystresovalo ma to. Predsa len, je to hliník..

acer11
24. máj 2013

nooo,bude kadiť salónky 😀

bambola
24. máj 2013

@verbe nic sa jej nestane, alobal je nestravitelny/neznicitelny. staci sa ist pozriet do ziaru nad hronom 😔
na hranie to rozhodnie ale nie je dobra vec.

mariamayi
24. máj 2013

@verbe ked som bola s malym v nemocnici, bola tam aj mamicka s 9 mesacnym dievcatkom, ktore jej tiez zjedlo kusok alobalu...chodilo na rontgen a sledovali cis a pohybuje crevami ku konecniku a mamicka mala sledovat ci to vykakala....nakoniec to nasla v kakanicke, ale mala dostala teploty...nevedeli ci je to z alobalu, ci tam este nieco zostalo, alebo malej isli zubky....my sme isli domov, oni este zostavali...neviem kolko ma tvoje babo mesiacov,, ale sleduj ci v kakanicke nieco bude a ci nahodou nedostane teploty...

verbe
autor
24. máj 2013

@mariamayi ach jaj. No ja dúfam, že to malá ani nestihla vložiť do úst, ale ktovie čo sa za tých pár sekúnd odohralo.
To kvôli jednému kúsku alobalu bolo dieťa v nemocnici??

andrejka1974
24. máj 2013

prosim ta nic sa nestane, to si este nevidela tu moju , o ktorej uz vravime, ze v minulomzivote bola bobor 🙂 🙂 🙂 🙂 ta uz bratovi vyjedla sladkosti, ktore mal schovane pod postelou aj s celofanom,cast vyplula ,pojedla papierov, travu, listy, pupavu, vyhryzla 3 centimetrovu dieru do postielky, stiahla si normalnu plachtu a pod nou mala igelitovu plachtu koli precikaniu a tie diery v tej plachte to by simala vidiet, 🙂 🙂 🙂 🙂 nikdy jej nic nebolo ,vsetko zvladla a ver mi aj tvojej nic nebude 🙂 🙂 🙂 🙂

mariamayi
25. máj 2013

@verbe Určite to dievčatko bolo kvoli alobalu, rozpravala som s jej maminou, ale neviem kolko toho pojedla..kedze to nasli b kakanicke, tak toho mohlo byt trosicku viac ..snad to nieje vas pripad...ak je mala doteraz ok, asi to bude v poriadku..

verbe
autor
27. máj 2013

@mariamayi je v poriadku. Doteraz som na nej nič také nezbadala. A je dosť pravdepodobné, že z neho ani nezjedla, no stále vo mne rezonovalo "Čo ak".

mariamayi
28. máj 2013

@verbe myslím si, že bude ok 🙂 ...ak by nieco prehltla a spôsobilo jej to problémy, uz by sa to na nej myslím prejavilo...

natalia_2
2. jún 2016

@verbe ahoj,moj maly 3r zjedol malu čokoladku s obalom aj pozlatkom,bojim sa ...poradte čo robit.

lenqua_12325
24. júl 2019

@aadulik2110 ty si ma potešila, už som sa bála co budem robiť

happy777
6. dec 2022

@lenqua_12325
Ahoj prosim ta bolo vsetko v poriadku? Moja mala dnes zjedla presne takto obal z fidorky 🤦

lenqua_12325
6. dec 2022

@happy777 bol OK 😃

happy777
19. dec 2022

@lenqua_12325 ďakujem 🙂

kundilab
14. sep 2023

Zdravím, dali sme chlapcovi (22rokov) chleba a syrokrem na večeru no chlapec spoločne so syrokrémom požul aj kus alobalu, v ktorom bol syrokrém. Chcem sa teda opýtať či mu dačo hrozí alebo bude v poriadku. Ďakujem😊