Dieťa malo Covid-19 a je znovu choré

mimanr
30. apr 2022

Ahojte, ja som uz na nervy, moje dieta malo pred mesiacom horucku, bolest bruska a uporne bolesti hlavy necele 3 dni, testovalo Ag stale negat, potom to same odislo (kamoskina dcera mala to iste a mala covid). O par dni slo do skolky,bolo tam tyzden, potom znova horucka velmi vysoka, takmer 40, brusko, hrdlo, hlava, nadcha,kasel, ...bolo pozit na covid, cela rodina ochorela.Symptomy trvali cca 5 dni, dieta sa liecilo doma 10 dni. Ma za sebou tyzden v skolke a dnes opat teplota, silny vlhky kasel. Ja som uz na nervy, uz vidim vsade PIMS 😢 uz mesiac sa takto toci, jasne, ze hned v pondelok idem k mudr, len ma zaujimalo, ci ste s dietatom nieco takto zazili.

riskoh
30. apr 2022

Ano zazili sme si to,navyse po covide je oslabena imunita

nikamichal
30. apr 2022

@mimanr tiež to teraz prežívam... malá mala covid 2 týždne dozadu...len teploty a suchý kašeľ. Za 4 dní bolo po všetkom. Momentálne zasa hnusný kašeľ, nádcha...jeden deň teplota. Včera sme boli u dr a hrdlo čisté aj ju počúval a robil crp a negat....

alana1
30. apr 2022

aj nas trojrocny bol dva tyzdne po covide chory a mal zvysene crp, bral antibiotika...

nevenka
30. apr 2022

@mimanr my sme dopadli rovnako, po covide dalsia viroza, ale taka, ze s muzom sme skoncili az na ATB, proste sa nam to skomplikovalo, kasel 100x horsi ako pri covide. Uz tahame druhy mesiac.

mattkapd
30. apr 2022

@mimanr v pondelok vysiel malemu pozitivny PCR test nic mu nebolo v sobotu vecer dostal vysoke teploty a kasel.. Otestovala som ho samotestom negativny.. V nedelu aom snim isla na pohotovost a sup laryngitida..