Ahojte. Pred dvomi dnami mi robili sekciu v 36+0t. Malinky ma po sekcii tekutinu v pluckach a pomáhajú mu trosku s kyslíkom. Neni intubovany len mu dofukuju hadicky kyslík. Mate s tym niektora skúsenosť prosím?
@nini1010 ahoj. Lebo mi tu blbne net a myslela som ze tu prvú mi neuverejnilo.
@nikamichal môj vnúčik mal tiež, podrobnosti neviem, ale domov z pôrodnice prišli normálne a bol v poriadku. Je to zrejme bežný jav pri sekcií a lekári vedia, ako postupovať , nemusíš sa báť. Dnes ma 6 mesiacov a 13 kg. Držím palce, hlavu hore ❤
Nas bol rodeny prirodzene a tiez to mal, vzduchom mu susili plucka, myslim dva dni a ok. Nic mimoriadne vazne to teda nebolo, staba sa to, akurat mal v papieroch napisane zapal pluc, atb. Nakoniec ani nebral, zabralo mu na zapal materske mlieko.
Neboj sa ,to je normalne..pretoze dieta pri prirodzenom porode prechadza uzkymi porodnymi cestami a tie mu stlacia plucka a vytlacia z nich vodu...a ked sa narodi tak sa pluca rozopnu a spravi prvy velky nadych...pri cisarskom sa nemaju ako plucka stlacit...ta voda sa vstrebe a vsetko bude ok.neboj😊
Je mi velmi luto aky strach prezivas,ale aky zmysel ma zalozit nanto 2x tu istu temu??Drzim palce malinkemu aby bol rychlo v poriadku.