Dieťa ma hryzie, škriabe a štípe

slecnayersinia
5. nov 2021

maminky poradte. mam 9 mes dieta ktore ma len 2 zuby ale pri kaden prilezitosti ma hryzie. samozrejme hryzadka odmieta. a vecer pri kojeni ma stipe a skriabe na rukach a krku, natahuje mi kozu a trenuje na mne pinzetovy uchop pricom ma stipe :( ako ju to oducit?

pribinak
5. nov 2021

@slecnayersinia dať dole s prsníka, dieťa si to rýchlo spoji

simsalabim
5. nov 2021

@slecnayersinia zjajknut, vyhresit, ukoncit kojenie na 10minut. Poplace, po par razoch pochopi.

marianarem
5. nov 2021

@slecnayersinia No toto bolo pre mna neprijemne obdobie. Ja som ani nekojila, no bola som doskrabana, vyhadzana od stipania, vlasy vytrhane... Jasne ze to nerobil naschval, no nevedela som to nijako zatrhnut, to az tak po roku sa zacalo darit. Nosila som oblecenie, ktore ma co najviac zakryvalo a ked bolo najhorsie, tak aj satku na vlasy.

jaskolka
5. nov 2021

Vybrať prsník. Po čase rýchlo pochopi, deti sú veľmi vnímave. Môj to robil tiež, jednoducho som ho položila bud na zem, alebo sa otočila vtedy a prsník nedostal. Po pár dňoch s tým prestal.

biem22
5. nov 2021

@slecnayersinia tiež by som to riešila tak, že dole z prsníka alebo by som vyskúšala kúpiť náhrdelník na kojenie - dieťa to zabaví, bude sa s tým hrať a nebude štipať - teda ak ho to záujme 🙂 . Ešte to síce osobne nemám vyskúšané, ale dostala som ho a keď bude potrebné určite to vyskúšam, na Sashe ich je veľa 🙂